Titular notícies

Dimarts 23 Març 2010

El dissabte 20 de març a
L'Hora del pati de Ràdio L'Hospitalet (96.3 FM i online) vam parlar sobre la iniciativa que ha animat en poques setmanes a més de mig miler de nois i noies a "Dibuixar pels Contes del Món": 24 grups classe de 8 centres educatius de L'H. El programa dedicat a les escoles i instituts d'aquesta ciutat del Llobregat, com no podia ser d'una altra manera, és una "Ràdio amiga" dels Contesdelmon.org. És a dir, cada setmana emeten un dels vostres contes i en aquesta ocasió desvetlla una notícia en antena.

Dimecres 17 Març 2010

La
Taula per la Infància i l’Adolescència a Catalunya (TIAC) es va constituir el 17 de juliol de l’any 2007 per tal de promoure els drets dels infants i els adolescents reconeguts a la Convenció sobre els Drets de l’Infant, adoptada per Nacions Unides l’any 1989. La TIAC està formada per entitats dedicades a diferents vessants de l’àmbit de la infància i l’adolescència. Contesdelmon.org apareix en el butlletí del mes de febrer!

Dissabte 6 Març 2010

El dissabte 27 de febrer en el programa Digues COM! de COMRàdio, un espai per a la comunitat educativa de Catalunya, en Miquel Giménez va entrevistar a en Damià Caro, membre de COMSOC - Comunicació Social, per comentar "la plaça de la vila dels Contes del Món" generada arran del concurs de podcast i per concretar la seva adhesió com a "Ràdio amiga" dels Contesdelmon.org. A partir del 27 de març el Digues COM! emetrà setmanalment un dels 24 contes finalistes.

Dimarts 23 Febrer 2010

Una veu ressona: des de Contesdelmon.org convidem als i les alumnes de Primària i Secundària de L'Hospitalet de Llobregat a què "Dibuixin pels Contes del Món". Dibuixos que
il.lustraran el Llibre del Concurs de contes enregistrats en mp3. Si estudies a L'Hospitalet aprofita l'oportunitat per contribuïr a preservar les cultures de la Terra amb la teva obra pictòrica. Afanya't! El darrer dia per omplir el formulari de preinscripció és el diumenge 28 de febrer. Tindràs tot el mes de març per dibuixar.

Dilluns 15 Febrer 2010

El dilluns 1 de febrer a les 8h en Damià Caro, membre de
COMSOC - Comunicació Social, es va desplaçar fins als estudis del programa "Bon dia menuts!" de Ràdio Tordera (107. FM i online) per presentar el concurs dels Contes del Món i enaltir la feina feta pels autors dels 67 contes participants en el concurs. Després d'aquesta visita l'emissora municipal de Tordera ja és una "Ràdio amiga"!

Dijous 28 Gener 2010

Fa unes setmanes vam publicar una
notícia sobre les xifres del Concurs de podcast - Contes del Món. Vam parlar de l'alta participació i de la qualitat de les obres sonores, dels diferents centres educatius i pobles participants. Però el treball a l'aula i a casa de mestres, alumnes i famílies ha estat destacat també per molts mitjans locals. Aquesta setmana un dels exemples que volem compartir és l'article sonor del "Portal ciutadà de Sant Cugat del Vallès, produït per Ràdio Sant Cugat" accessible online a www.cugat.cat.

Dimecres 27 Gener 2010

La Revista El Carrer es una eina de comunicació, informació i nexe d'unió de totes les entitats que formen la
Fundació La Roda. Surt cada quatrimestre i en aquest últim numero del mes de gener (el nº 50) pots trobar un article escrit per Damià Caro, membre de COMSOC - Comunicació Social, que parla de la finalitat, les quatre accions participatives, i la complicitat amb artistes arran del concurs de contes del món enregistrats en mp3.

Dilluns 25 Gener 2010

Sumem, novament, una ràdio amiga dels vostres Contes del Món: es tracta de Ràdio Sant Quirze.
El dijous 21 de gener a les 20'30h, la Laura Roger, locutora del programa Som Solidaris, a entrevistat a en Damià Caro, membre de COMSOC - Comunicació Social. Pren nota dels horaris per a anar escoltant cada dia les obres sonores participants del concurs a les terres d'El Vallès.

Dimecres 20 Gener 2010

El dimarts 19 de gener a les 21'30h el Cel Obert a la Cultura de Ràdio 4 - Ràdio Nacional d'Espanya a Catalunya, dins de la secció "Nous artistes" presentada per Leo Garriga, va presentar el Concurs de podcast - Contes del Món als oients amb l'audició del conte més votat pels internautes: "La filla del Carboner", una història popular del Magreb enregistrada pels alumnes de 4rt de Primària del Col·legi Cor de Maria Sabastida de Barcelona. Un relat que formarà part del llibre i disc de la iniciativa.

Dimecres 20 Gener 2010

Cada dia més
ràdios amigues de Contesdelmon.org. El dijous 12 de gener a les 19'45h el programa Sants al dia de Sants 3 Ràdio es va fer ressò dels contes del planeta Terra enregistrats en mp3 pels alumnes dels centres educatius de Primària i Secundària de la província de Barcelona. Van entrevistar en Damià Caro, membre de COMSOC - Comunicació Social, per parlar dels resultats i de l'emissió dels contes a l'emissora santsenca.

Feed RSS de notícies