Titular notícies

Dijous 30 Setembre 2010

El dimecres 22 de setembre a les 10'45h des del programa "
Tots els matins" de Ràdio L'Hospitalet (96.3 FM i online) vam destacar l'alta i bona participació de la comunitat educativa de les comarques barcelonines en la primera edició del "Concurs de podcast - Contes del Món" i en especial la complicitat de la ciutat de L'Hospitalet. Doncs l'emissora municipal és una "Ràdio amiga" dels Contesdelmon.org i 24 grups classe de 8 centres educatius de la segona ciutat més gran de Catalunya va "Dibuixar pels Contes del Món". Obres sonores i plàstiques que trobareu al "Llibre i disc dels Contesdelmon.org".

Dijous 23 Setembre 2010

El dijous 16 de setembre a les 20'30h en el programa Nines Russes de Ràdio Ciutat de Badalona (94.4 FM i
online) vam parlar del segon Concurs Contesdelmon.org obert a centres educatius de Primària i Secundària de Catalunya i de l'acte de presentació del primer llibre i disc del "Concurs de podcast - Contes del Món". Per cert, ja tens un exemplar? El pots reservar online!

Diumenge 1 Agost 2010

El diumenge 11 de juliol a les 24h vam participar en el programa "L'altra ràdio" de Ràdio 4, conduït per Cinto Niqui, per presentar el "Llibre i disc dels Contesdelmon.org". En el darrer espai de la 30ena temporada en Cinto va conversar amb en Damià Caro, membre de COMSOC - Comunicació Social, amb qui va coincidir a l'emissora la temporada 2008/09 en l'aleshores anomenada "Ràdio 4 - La Ràdio dels Sentits". Aquella temporada Ràdio Nacional d'Espanya a Catalunya va apostar per una programació vinculada a temes socials i mediambientals i on nosaltres aportavem cada dia un espai vinculat al turisme responsable de les organitzacions no lucratives: el Coneix Món.

Dissabte 31 Juliol 2010

Unes setmanes enrere
t'explicàvem que durant els tres dies del Festival Esperanzah! -un festival de músiques del món celebrat a El Prat de Llobregat- van emetre els contes del concurs de podcast per l'emissora de l'esdeveniment: Ràdio Esperanzah!. I què a més el dissabte 26 de juny van entrevistar en directe a Damià Caro, membre de COMSOC - Comunicació Social, per presentar la primera edició d'una iniciativa que ha animat a més de 1.000 infants i joves a compartir la cultura popular de tradició oral amb l'ús de les noves tecnologies de la comunicació i la informació.

Dimecres 21 Juliol 2010

Aquestes vacances pots escoltar cada dimecres a partir de les 23h un viatge humà i literari en el Món Obert d'estiu de Ràdio L'Hospitalet, però tens una cita diària amb
Ràdio Mollet. L'emissora municipal del Mollet del Vallès torna a dedicar un espai als Contes d'estiu. Els mesos de juliol i setembre emetran narracions gravades per persones que han col·laborat amb l’emissora, i a l'agost escoltarem cada dia els contes del concurs! Contes d’estiu s’emetrà a les 9h i, en repetició, a les 16h.

Dilluns 12 Juliol 2010

El diari "Latino", en la publicació del divendres 2 de juliol, difon una notícia sobre la primera convocatòria del "Concurs de podcast - Contes del Món" i el "Llibre i disc dels Contesdelmon.org" que es fruit de la participació de 67 contes participants de 24 centres educatius de les comarques de Barcelona i 24 grups classe de 8 centres educatius de L'Hospitalet de Llobregat que van "Dibuixar pels Contes del Món". El Periódico Latino, amb un tiratge de 30.000 exemplars, explica com formular la reserva online del material.

Dimarts 29 Juny 2010

El dilluns 21 de juny a les 20'30h en el
Nines Russes de Ràdio Ciutat de Badalona (94.4 FM i online) vam presentar el primer llibre i disc del "Concurs de podcast - Contes del Món" amb web www.contesdelmon.org. Aquesta obra col·lectiva ja és una realitat material i l'emissora del municipi més participatiu ens dedica novament un espai. Sigues tú també una "Ràdio amiga" dels Contesdelmon.org!

Dilluns 17 Maig 2010

El dissabte 8 de maig en el programa
L'hora del pati de Ràdio L'Hospitalet (96.3 FM i online) vam parlar sobre el tram final del primer "Concurs de podcast - Contes del Món", sobre el llibre i disc fruit de la iniciativa i sobre la segona edició oberta als centres educatius de Primària i Secundària de Catalunya. Et recordem que el darrer dia per a fer la preinscripció online és el dimecres 30 de juny del 2010.

Dimecres 28 Abril 2010

El divendres 9 d'abril a les 20'10h vam participar presencialment en el programa
Nines Russes de Ràdio Ciutat de Badalona (RCB). Una "Ràdio amiga" dels Contesdelmon.org que un dilluns, cada 15 dies, emet els contes participants en el "Concurs de podcast - Contes del Món". En Damià Caro, membre de COMSOC - Comunicació Social, va visitar per primera vegada els estudis de l'emissora municipal per compartir les últimes novetats de la iniciativa que dinamitza la cultura popular de tradició oral dels pobles de la Terra a través de les noves tecnologies.

Dilluns 29 Març 2010

El programa "Volem pa amb oli" de Ràdio Arenys (91.2 FM i
on line) que condueix Carlota Tanganelli de dilluns a divendres entre les 17 a 19h, ens va trucar el divendres 29 de gener a les 18'05h per parlar sobre el "Concurs de podcast - Contes del Món" i anunciar que l'emissora degana de Catalunya i l'emissora municipal d'Arenys de Mar ja és una "Ràdio amiga" dels Contesdelmon.org. Damià Caro, membre de COMSOC - Comunicació Social, va explicar el perquè de tot plegat.

Feed RSS de notícies