Titular notícies

Dissabte 16 Gener 2010

Diem amiga a les ràdios que s'animen a emetre els contes participants en el concurs de contes enregistrats en mp3: Contesdelmon.org. En el programa Nines Russes de Ràdio Ciutat de Badalona escoltarem els vostres contes periòdicament i per això, i per comentar alguns dels resultats de la iniciativa, en Damià Caro membre de COMSOC - Comunicació Social ha estat entrevistat novament aquest dilluns 11 de gener a les 18h. Escolta l'entrevista!

Dimecres 30 Desembre 2009

Un altre espai de difusió en els mitjans de comunicació radiofònics: Consol Rovira i Damià Caro, membres de COMSOC - Comunicació Social, van participar el dilluns 2 de novembre a les 17'30h en el programa "Tardes de Gràcia" de Ràdio Gràcia (107.7 FM) conduit per Carles Salat, per compartir la vibració del Concurs de podcast sobre els contes dels pobles de la Terra. Aprofitem per agraïr l'especial atenció a tots el mitjans que s'han fet ressò d'aquesta iniciativa participativa!

Divendres 11 Desembre 2009

Tal i com està establert a les bases del concurs de Contesdelmon.org aquest dissabte 12 de desembre comencen a emetre en el Món Obert de Ràdio L'Hospitalet (96.3 FM) les vostres històries que participen en la primera edició del Concurs de podcast - Contes del Món. No t'ho perdis! Si encara no has enviat el teu conte, tens temps fins al divendres 18 de desembre i a partir del dilluns 21 de desembre ja pots començar a votar!

Dimecres 9 Desembre 2009

El dilluns 30 de desembre a les 20'30h ens van entrevistar, per parlar del concurs de contes, al programa "Nines russes" de Ràdio Ciutat de Badalona, un espai radiofònic que busca donar cabuda a tots els col·lectius que fan aquesta ciutat més plural.

Divendres 20 Novembre 2009

En aquest programa ràdio els escolars de la ciutat són els protagonistes:
L’hora del pati (dissabtes a les 13h) està dirigit per Maria Antonia Sánchez, i consta d’una tertúlia amb escolars d’un centre de la ciutat de L'Hospitalet de Llobregat.  A més hi ha la música que els agrada, entrevistes amb altres infants que realitzen activitats esportives o culturals a la ciutat i és la primera emissora on es transmeten els contes del concurs de podcast Contesdelmon.org.

Divendres 20 Novembre 2009

Aquesta vegada hem presentat el concurs de contes a El Prat Ràdio el dimecres 28 d'octubre 2009, concretament al programa
Planeta Prat, magazine matinal d’actualitat local dirigit per Noelia Tomás amb entrevistes, concursos, humor, consells pràctics, serveis, música per a tots els públics i un telèfon de participació.

Dimarts 17 Novembre 2009

El Concurs de podcast - Contes del Món ha despertat molt d'interès en els mitjans de comunicació sobretot aquells adreçats a la comunitat educativa. Escolta la nostra visita al programa Digues COM de COM Ràdio, que presenta Miquel Giménez que va tenir lloc el dissabte 26 de setembre 2009.

Feed RSS de notícies