Titular notícies

Dilluns 27 Febrer 2017
Hi ha sessions de contes que t'arriben al cor, d'altres que et fan pensar, i algunes que et commouen de tal manera que t'impulsen a emprendre canvis. Tornarem, un espectacle que obre fronteres va arribar a la Biblioteca Can Casacuberta de Badalona de la mà d'en Carles Cuberes i no va deixar a ningú indiferent. Els petits i grans assistens van entrar amb facilitat en aquesta història "contada i contada" -que es ben real- i van escriure missatges en contra de les guerres i en suport a les persones refugiades.

Dilluns 30 Gener 2017
Mig centenar de persones van assistir a l'estrena de Tornarem, un espectacle que obre fronteres a la Biblioteca Canyadó i Casagemes-Joan Argenté de Badalona. En Rah-mon Roma va «contar i cantar» pel dret a viure en pau i va captivar a un públic familiar que va omplir la sala de desitjos. TeleB, la televisió de Badalona, n'ha fet una crònica i a continuació la compartim.

Dimecres 29 Abril 2015
El 14 d'abril el programa Connexió Barcelona de Barcelona Televisió (BTV) va destacar la participació de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) de Barcelona a la sisena edició del Concurs de podcast – Contes del Món. Per a fer-ho va parlar amb tres dones, de tres generacions diferents, i autores cadascuna d'elles d'una història de lluita i resistència diferent, però totes elles vinculades en la defensa del dret a l'habitatge digne. A continuació podreu conèixer els relats escrits en femení per Lúa Todó, Marta Salgot, i Victoria Orós, sobre l'acció del moviment social amb més arrelament popular d'arreu de l'Estat espanyol.

Dilluns 29 Octubre 2012
Xarx@ntoni - La Xarxa Comunitària de Veïns i Veïnes del barri de Sant Antoni de Barcelona ha estat notícia a Barcelona Televisió (BTV). Compartim el vídeo en el què podreu escoltar l'origen i el funcionament de l'entitat, i podreu veure l'espai en el què treballem l'equip de COMSOC - Comunicació Social, des d'on impulsem les iniciatives amb web www.contesdelmon.org i www.coneixmon.org.

Divendres 20 Gener 2012

Al matí del dimecres 28 de desembre del 2011 vam celebrar les dues darreres "Diades dels Contes del Món" del 2011 a la Casa de la Cultura de Sant Cugat del Vallès, amb l'animació d'en Carles Cuberes. La Ràdio i TV de Sant Cugat hi van ser presents amb la persona de Jon Sindreu, qui va fer un reportatge sonor i audiovisual. A continuació podreu veure el vídeo i escoltar l'audio de l'entrevista sobre la diada feta a Damià Caro, membre de l'Associació COMSOC - Comunicació Social, i la crònica de l'espectacle realitzat.

Dimecres 11 Gener 2012

El dilluns 19 de desembre el Info K de Televisió de Catalunya va emetre un reportatge sobre el "Concurs de podcast - Contes del Món", coincidint amb l'inici de la setmana de la votació popular online. En el vídeo veureu com els alumnes de 1er d'ESO de l'Institut Joan Fuster de Barcelona creen l'obra sonora sobre la llegenda "La barca embruixada". Els i les protagonistes van poder explicar com han fet la creació d'aquest conte a l'aula, un dels tres que van presentar.

Divendres 30 Desembre 2011

Des de l'Associació COMSOC - Comunicació Social amb la iniciativa dels Contesdelmon.org, ens hem presentat al II Concurs Vídeo-Fotogràfic de SICOM. A continuació podreu veure un audiovisual que mostra l'aventura del "Concurs de podcast - Contes del Món" i tot el què el conforma: les comunitats educatives participants, les "Ràdios amigues", les "Diades dels Contes del Món", la web, els llibres i discs... i sobretot la il·lusió de compartir cultura popular!

Dimarts 20 Desembre 2011

El dijous 1 de desembre a les 18'30h des de l'Associació COMSOC - Comunicació Social vam promoure la presentació del "2on Llibre i disc dels Contesdelmon.org" a l’Abacus de Sants - Hostafrancs de Barcelona. Vam comptar amb part dels seus protagonistes: una mestra i alumne de l'Escola Dones d'aigua de Sant Iscle de Vallalta, l'autor del pròleg i periodista de Ràdio 4, un company del Departament d'Ensenyament i un animador de l'AMAPEI. Vam gaudir d'una bona estona unes 30 persones i per tal de què en siguem moltes més, compartim amb vosaltres la crònica i dos vídeos de l'acte de presentació: un resum de 10 minuts i l'acte complet de gairebé una hora!

Divendres 28 Gener 2011

El 26 de novembre vam fer l'Acte de presentació del 2on "Concurs de podcast - Contes del Món" i van ser uns quants els mitjans de comunicació que se'n van fer ressò, com els companys de SICOM - Solidaritat i Comunicació. Aquí us passem la crònica de l'acte amb un recull de videos. Recordeu que en els propers mesos farem l'Acte de presentació del segon "Llibre i disc dels Contes del Món". Estigueu atents!

Dimarts 7 Desembre 2010

El divendres 26 de novembre vam celebrar l'acte de presentació del segon "Concurs de podcast - Contes del Món" a l'Institut Sant Josep de Calassanç del barri del Clot - Camp de l'Arpa de Barcelona. Un dels mitjans de comunicació testimonis de l'esdeveniment va ser Televisió Clot, qui ha realitzat un reportatge audiovisual que compartim a continuació. L'acte va ser una festa per a petits i grans. Des de l'Associació COMSOC - Comunicació Social estem molt contents de la rebuda de la segona edició del concurs, amb la participació de 110 centres educatius de 66 municipis d'arreu de Catalunya.

Feed RSS de notícies