3º categoria


  Aquí apareixeran els contes de la tercera categoria
  Cliqueu aquí per enviar el vostre conte

Titular notícies

Divendres 16 Desembre 2011
Jamil i Jamila és un conte àrab d'arrel tradicional adaptat per un grup d'alumnes de 3r d'ESO de l'institut de Roquetes (Baix Ebre). La història ens explica el mal que fa l'enveja a qui la sent i a qui es envejat, i alhora ens demostra que la força de l'amor vertader és capaç de superar tot tipus d'entrebancs.

Divendres 16 Desembre 2011
L'atrapallunes és una llegenda del Sud de l'Àfrica adaptada per un grup d'alumnes de 3r d'ESO de l'institut de Roquetes (Baix Ebre). La història ens conta com un gatet va arribar a produir un eclipsi de lluna. Quins maldecaps va provocar als humans!

Dimarts 13 Desembre 2011
Autors: Marc Alà i Georges Peña.  3r ESO - Institut Doctor Puigvert. Aquest conte ens parla d'un grup d'amics que van de colònies i pasen una aventura esgarrifosa on està implicat un del monitors. No us perdeu el final, us quedareu garratibats.

Dimarts 13 Desembre 2011
Autores: Lisset Calle, Andrea Gómez i Yuliana Naranjo.  3r d'ESO de l'Institut Doctor Puigvert de Barcelona. El conte ens explica el descobriment personal d'un noi que emigra a Colòmbia amb la seva família. És un noi reservat que surt poc de casa i no té bona relació amb la seva família. Un dia observant la natura, descobreix la vida meravellosa que hi ha fora i reflexiona sobre el seu comportament. Decideix canviar i és capaç de madurar i ajudar els seus. Finalment dóna gràcies a la natura per haver-lo ajudat a fer aquest descobriment.


Dimarts 13 Desembre 2011
Autors: Sergi Hernàndez, Javi Sebastián i Larbi Bettioui, de 3er d'ESO - Institut Doctor Puigvert de Barcelona. Un grup de nens i nenes fan un viatge a tres ciutats d'Europa agafant avions i autocars. A dos ciutats viuran experiències culturals al voltant del teatre i a una altra una aventura a causa del mal temps.



Dilluns 12 Desembre 2011
Sis savis cecs d'una vall perduda de l'Índia discuteixen sobre la forma que té un elefant. Quan tenen l'oportunitat de tenir a prop un d'aquests animals, cadascú acabarà tocant només una part i per aquesta raó cada un d'ells arribarà a conclusions totalment diferents. Tots tenen raó? Tots s'equivoquen?

Dilluns 12 Desembre 2011
Dos alumnes de 4t d'ESO ens han preparat un conte situat a Egipte i que ens guarda un missatge final molt interessant. No us el perdeu. Els autors són Ruth Argelich i Antonio Navarro de l'Escola OSCUS de Barcelona.

Dilluns 12 Desembre 2011
Quatre alumnes de 4t d’ESO ens han contat una història molt bonica sobre un peixet que porta sorpresa. No us el perdeu.

Dilluns 12 Desembre 2011
Tres alumnes de l'Aula Oberta de 3r d'ESO de l'Institut de Tortosa ens presenten el conte "Pa per al llop". Es tracta d'un conte tradicional lituà adaptat. En aquest conte es mostren les diferències que hi ha entre animals i persones a l'hora d'aconseguir el menjar de cada dia. L'home és capaç de transformar el fruit del seu treball i el pa n'és un exemple. El llop, en canvi, no té ni la capacitat ni la paciència necessàries

Dilluns 12 Desembre 2011
Un grup d'alumnes de 3r d'ESO  de l'Institut de Tortosa han triat el conte La filla del carboner per participar en el concurs de podcast. Es tracta d'un conte tradicional magribí. Gràcies a la perspicàcia i l'enginy de la seua filla petita, un carboner acaba sent el pare d'una reina.

Feed RSS de notícies

 

teaming facebook myspace twitter rss
 
mapa centres educatius
Nom d'usuari:
Contrasenya:
Si no ho estàs, registra’t aquí.
 

diades contes del mon