Titular notícies

Dijous 10 Febrer 2011

El dissabte 29 de gener al programa "L'hora del pati" de Ràdio L'Hospitalet (96.3 fm i online) vam parlar dels contesdelmon.org. Com l'any passat, vam poder compartir l'experiència dels concurs i vam fer balanç de la participació dels infants i joves en aquesta segon edició. També vam tenir temps per escoltar contes, la millor manera d'explicar què és el "Concurs de Podcast - Contes del Món". Aquí hi podeu escoltar l'entrevista.

Dilluns 7 Febrer 2011

El diumenge 30 de gener al programa "L'altra ràdio" de Ràdio 4 (freqüències i
online) vam tenir l'ocasió de compartir l'experiència i fer balanç del 2on "Concurs de podcast - Contes del Món". Amb Cinto Niqui, conductor de l'espai i membre del jurat d'aquesta segona edició, vam comentar l'èxit del concurs i vam escoltar un conte, la millor manera d'entendre què és la iniciativa dels Contesdelmon.org.

Dijous 9 Desembre 2010

La Revista "El Carrer", impulsada per la Fundació La Roda, ha publicat en el seu número 52 una notícia referent a l'èxit de participació de la 2ona edició del "Concurs de podcast - Contes del Món". L'apartat "Destaquem" de la revista fa ressò dels més de 100 centres educatius inscrits enguany al concurs. La  revista "El Carrer" ja va destacar la tasca dels Contesdelmon.org l'any passat, en la primera edició, i aquest any ha volgut remarcar l'augment del nombre d'infants i joves que s'apunten a enregistrar contes arrelats als pobles de la Terra.

Dilluns 6 Desembre 2010

El dijous 28 d'octubre a les 22'30h al programa Tots x tots de COM Ràdio (91.0 FM i online) vam tenir l'ocasió de presentar el
"Concurs de podcast - Contes del Món" als oients solidaris d'en Ramon Company i Siscu Bages. En Damià Caro, membre de COMSOC - Comunicació Social, va explicar els objectius i la dinàmica totalment participativa de la iniciativa, i un dels seus resultat col·lectius: el primer "Llibre i disc dels Contesdelmon.org" que tot just vam presentar el dijous 14 d'octubre a l'Abacus de L'Hospitalet de Llobregat.

Dijous 18 Novembre 2010

El dissabte 30 d'octubre a les 10'30h vam tenir l'ocasió de parlar sobre el Concurs de podcast - Contes del Món al programa "No ho contis als meus pares!" d'Ona Mallorca (98.0 FM i online). Una emissora de ràdio més que s'anima a ser una "Ràdio amiga" dels Contesdelmon.org, una emissora que s'anima a emetre periòdicament els vostres contes. Contes que arribaran a les Illes Balears!

Dimarts 16 Novembre 2010

La setmana del dilluns 18 d'octubre el nº 246 del Diari de L'Hospitalet de Llobregat va dedicar part de la seva secció de cultura a l'acte de presentació del "Llibre i disc dels Contesdelmon.org" que va tenir lloc el dijous 14 d'octubre a l'Abacus de L'Hospitalet de Llobregat. Recorda que ara ja pots adquirir el teu exemplar a les "Llibreries amigues" i fer una reserva reserva online.

Dilluns 15 Novembre 2010

El dissabte 25 de setembre a les 9h en el programa
Dissabte articulat de Vilassar Ràdio (98.1 FM i online) vam tenir l'ocasió de conversar amb en Jaume Cabot, conductor d'aquest programa matinal dedicat als més menuts, i amb en Manel Hernández, músic i animador infantil de l'AMAPEI, de qui teniu un  "Conte de mostra" del "Concurs de podcast - Contes del Món". Amb ells, vam tenir l'oportunitat de compartir la bona acollida que esta tenint el primer "Llibre i disc dels Contesdelmon.org" i la segona edició del concurs que compta amb la participació de 110 centres educatius de tota Catalunya.

Divendres 29 Octubre 2010

El diumenge 5 de setembre a les 15'30h en el programa "La Galería" de Radio Euskadi (freqüències FM i online) vam tenir l'ocasió de parlar -via telèfon- amb ldoia Lázaro, per a tots els oients de l'emissora pública del País Basc. Va ser en el magazine de caps de setmana "La Galería", un programa on la cultura té un lloc predominant. Així en Damià Caro, membre de COMSOC - Comunicació Social, va explicar als periodistes i oients bascos la dinàmica i els objectius del "Concurs de podcast - Contes del Món", i la bona acollida de la segona edició amb 110 centres educatius de Catalunya inscrits.

Dijous 30 Setembre 2010

El dimecres 22 de setembre a les 10'45h des del programa "
Tots els matins" de Ràdio L'Hospitalet (96.3 FM i online) vam destacar l'alta i bona participació de la comunitat educativa de les comarques barcelonines en la primera edició del "Concurs de podcast - Contes del Món" i en especial la complicitat de la ciutat de L'Hospitalet. Doncs l'emissora municipal és una "Ràdio amiga" dels Contesdelmon.org i 24 grups classe de 8 centres educatius de la segona ciutat més gran de Catalunya va "Dibuixar pels Contes del Món". Obres sonores i plàstiques que trobareu al "Llibre i disc dels Contesdelmon.org".

Dijous 23 Setembre 2010

El dijous 16 de setembre a les 20'30h en el programa Nines Russes de Ràdio Ciutat de Badalona (94.4 FM i
online) vam parlar del segon Concurs Contesdelmon.org obert a centres educatius de Primària i Secundària de Catalunya i de l'acte de presentació del primer llibre i disc del "Concurs de podcast - Contes del Món". Per cert, ja tens un exemplar? El pots reservar online!

Feed RSS de notícies