Titular notícies

Divendres 26 Març 2010

Com cada dissabte al matí -aquesta vegada va ser el 20 de març- en el Món Obert, el programa de solidaritat i cooperació de
Ràdio L'Hospitalet (96.3 FM i online), vam conversar amb les autores i autors d'un dels 24 contes finalistes del "Concurs de podcast - Contes del Món" que formaran part del "Llibre i disc dels Contesdelmon.org". Aquest cap de setmana van parlar amb part de la comunitat educativa de l'Escola Pau Vila de Barcelona que ens van presentar un conte originari de l'Uruguai: "El conillet de la caseta de palma".

Dimarts 16 Març 2010

El dissabte 13 de març en el Món Obert de Ràdio L'Hospitalet (96.3 FM i online) vam conversar amb els autors del conte "La Martenitza", alumnes de l'Aula d'Acollida de l'Escola Can Roca de Castelldefels. Vam parlar amb la tutora, la narradora del conte, que també és originària de Bulgària, i amb la desena llarga de joves que han compartit
a l'aula contes propis dels seus pobles: Contes del Món!

Dilluns 8 Març 2010

El dissabte 6 de març en el Món Obert de Ràdio L'Hospitalet vam dialogar amb part de la comunitat educativa de l'
Escola Dones d'aigua de Sant Iscle de Vallalta. Centre educatiu que ha participat en el "Concurs de podcast - Contes del Món" amb 3 obres sonores de les quals dues d'elles formaran part del "Llibre i disc dels Contesdelmon.org": "Vassilissa Popovna" i "La llegenda de les Dones d'Aigua". Ens ho vam passar d'allò més bé amb els docents i alumnes intèrprets de la primera de les històries, originària de Rússia.

Diumenge 28 Febrer 2010
 
Com cada dissabte entre les 11 i les 12h en el
Món Obert, el programa de cooperació i solidaritat de Ràdio L'Hospitalet (96.3 FM i online), presentem -amb els autors alumnes i docents- un dels 24 contes finalistes que formaran part del Llibre i disc dels Contesdelmon.org. El darrer cap de setmana del mes de febrer ha estat el torn de l'Escola Margarida Xirgu de Badalona, el centre educatiu amb més contes participants al concurs de relats dels pobles de la Terra enregistrats en mp3.

Dilluns 22 Febrer 2010

El dissabte 20 de febrer en el Món Obert de Ràdio L'Hospitalet (96.3 FM i
online) vam comptar amb la presència de María José Sillero, tutora de l’Aula d’acollida de l'Escola Francesc Macià de Barcelona, i dels alumnes autors dels tres contes participants del centre educatiu en el concurs Contesdelmon.org. Entre ells, l'Abina Dhital, que ens va explicar el missatge del conte "El xarop de la pau".

Dimarts 16 Febrer 2010

En el darrer espai dedicat a Contesdelmon.org del Món Obert de
Ràdio L'Hopitalet (96.3 FM i online) hem conversat amb una bona colla d'alumnes i mestres del Col·legi Cor de Maria-Sabastida de Barcelona que ens han presentat el conte "La Filla del Carboner": la història més votada pels internautes.

Dimarts 9 Febrer 2010

Com bé saps, cada dissabte entre les 11 i les 12h el Món Obert, el programa de cooperació i solidaritat de Ràdio L'Hospitalet (96.3 FM i
online), rep als autors d'un dels 24 contes seleccionats per formar part del llibre i disc "Concurs de podcast - Contes del Món 2009". L'anterior cap de setmana, el dissabte 6 de febrer, el torn ha estat per l'Escola Collaso i Gil de Barcelona.

Dilluns 1 Febrer 2010

El dissabte 30 de gener, entre les 11h i les 12h, algunes alumnes i la tutora de 3er de Primària de l'Escola Gavà Mar de Gavà ens van presentar en el Món Obert de Ràdio L'Hospitalet (96.3 FM i
online) el conte popular del Camerun titulat "L'esperit de la consciència". Escolta l'entrevista i mira les fotos de les protagonistes d'aquesta setmana.

Dijous 28 Gener 2010

Com us vam comentar en una anterior notícia, el dissabte 23 de gener els autors del conte "La festa del xai" de l'Escola Margarida Xirgu de Badalona, van ser els següents convidats de la setmana del programa
Món Obert de Ràdio L'Hospitalet (96.3 FM i online). Ara ja pots escoltar l'entrevista i veure les fotografies de la trobada. El proper dissabte 30 de gener el torn és dels alumnes i docents de l'Escola Gavà Mar que ens presentaran un conte popular del Camerun: "L'esperit de la consciència".

Divendres 15 Gener 2010

Com vam comentar fa uns dies, els alumnes i docents que han enregistrat els 24 contes que formaran part del primer Llibre i disc del Concurs Contes del Món presentaran els seus relats sonors,
cada dissabte entre les 11 i 12h, en el Món Obert de Ràdio L'Hospitalet. El dissabte 16 de gener a les 11'30h hem iniciat aquesta ronda d'entrevistes, que durarà fins al mes de juny, amb l'Escola Can Parera de Montornès del Vallès. Escolta i veu les fotografies dels primers docents i alumnes que parlen d'aquesta aventura humana!

Feed RSS de notícies