Titular notícies

Dimarts 25 Octubre 2016
En el marc de les 27es Jornades de Pau i Solidaritat de Castelldefels na Marta Gorchs i en Carles Cuberes van animar una Diada dels Contes del Món el diumenge 23 d'octubre. Les families que es van apropar al Teatre Plaza van gaudir amb els relats cantats i contats d'aquests dos artistes que compartien escenari per primera vegada.

Divendres 14 Octubre 2016
La Federació d’Entitats i Comissions de Festa Major de les Corts ha impulsat aquest any el Festival d'Animació Oriol Canals, i des de COMSOC - Comunicació Social hem tingut el goig de participar-hi. La Comissió de Festes de la Plaça Concòrdia ens va convidar a celebrar i recordar l'Oriol amb l'espectacle Cooperem o competim? En Rah-mon Roma i en Jordi Tonietti, amb la col·laboració d'en Damià Caro, van animar la tarda del barri el divendres 7 d'octubre.

Dilluns 26 Setembre 2016
Infants i joves del Centre Civic Sant Josep van gaudir de valent amb l'espectacle Cooperem o competim? animat per Rah-mon Roma amb la col·laboració de Damià Caro. L'activitat realitzada el dimecres 21 de setembre s'emmarcava dins de la Quinzena Solidària de Sant Vicenç dels Horts. La llegenda tibetana de l'ocell de la felicitat es va convertir en conte, cançó i joc que va agradar a petits i grans.

Dilluns 29 Febrer 2016
En Rah-mon Roma va animar l'espectacle Cooperem o competim? a l'Auditori Municipal de Montcada i Reixac. Eren les 12h del diumenge 21 de febrer i un bon grapat de famílies ja estaven preparades assegudes a les butaques. De seguida les cançons, el relat participatiu i la satisfacció de superar els diferents reptes que es succeeixen a l'espectacle van omplir l'espai de color i de somriures.

Diumenge 14 Febrer 2016
L'alumnat dels dos grups de 5è de Primària de l'Escola Els Arenys de Castellbisbal van viure amb intensitat l'espectacle Cooperem o competim? gràcies a l'animació de Marta Gorchs. El divendres 12 de febrer les joves, de la mà d'en Wanjana i dels veïns del poble del Tibet protagonistes de la història, van superar juntes tot tipus d'adversitats i van recuperar l'ocell de la felicitat.

Divendres 5 Febrer 2016
El 29 de gener en Carles Cuberes va animar una Diada dels Contes del Món pels quatre grups de 1er d'ESO de l'Institut Montpedrós de Santa Coloma de Cervelló. L'activitat estava emmarcada dins del Dia Escolar de la No-violència i la Pau (DENIP). El gimnàs del centre educatiu va acollir el centenar de joves i l'espectacle de contes i cançons d'arreu del món, històries creades pels petits i grans que participen al Concurs de podcast - Contes del Món i que posteriorment portem damunt de l'escenari.

Dilluns 4 Gener 2016
Era un dissabte al migdia quan l'animador Rah-mon Roma va començar a tocar la seva guitarra, de mica en mica la Plaça de la Vila de Sant Vicenç dels Horts es va anar omplint. Quan ja éren una pinya l'espectacle Cooperem o competim? va arrancar en el marc de la campanya municipal “Cap nen sense joguina”.

Dilluns 28 Desembre 2015
El divendres 18 de desembre l'Ajuntament de Santa Fe del Penedès va voler reconèixer la tasca creativa dels petits i grans que a través de l'AMPA Les Moreres van participar amb èxit al 6è Concurs de podcast – Contes del Món. Ho va fer de dues maneres. Per una banda, celebrant l'espectacle Cooperem o competim? al Centre Cívic del municipi i de l'altra, regalant un exemplar de la darrera edició del llibre i disc del certamen a totes les famílies del terme, en el què apareixen tres relats creats per infants i adults del poble.

Dimarts 24 Novembre 2015
Tots els infants i joves de l'Escola Roser Capdevila de Polinyà van gaudir el divendres 13 de novembre de l'espectacle Cooperem o competim? Ho van fer en tres sessions diferents al Centre Cívic del terme. En Carles Cuberes va animar l'història basada en el conte tibetà de l'Ocell de la felicitat adaptant la narració segons els grups assistents.

Dilluns 16 Novembre 2015
El dissabte 7 de novembre la Plaça de la Quintana estava de gom a gom, s'hi feia el Mercat Solidari de Montmeló. A les 12h l'animador Jordi Tonietti i en Damià Caro, membre de Comsoc – Comunicació Social, ho tenien tot a punt per donar inici a l'espectacle basat en la història tibetana de l'ocell de la felicitat. Els menuts i menudes eren els primers en seure just davant de l'escenari i les mares, pares i àvies acompanyaven una mica més enrere.

Feed RSS de notícies