Titular notícies

Divendres 2 Octubre 2015
L'actriu i conta-contes Marta Gorchs s'ha incorporat al grup d'artistes que animen els espectacles que oferim des de Comsoc – Comunicació Social. La seva estrena s'ha produit el dissabte 19 de setembre a la tarda a la Plaça Prat de la Riba de Mollet del Vallès. En una plaça molt concorreguda ha fet participar a petits i grans en les aventures del petit vailet protagonista de l'espectacle Cooperem o competim?. 

Dimarts 15 Setembre 2015
Marta Gorchs s'incorpora al grup de contistes dels espectacles que es nodreixen dels relats participants al Concurs de podcast - Contes del Món. Conjuntament amb en Carles Cuberes, en Rah-mon Roma i en Jordi Tonietti, na Marta Gorchs contarà les històries protagonistes de les Diades dels Contes del Món i de l'espectacle Cooperem o Competim? basat en el relat tibetà de l'Ocell de la felicitat. Aquest dissabte 19 de setembre a les 19h tindreu la primera oportunitat de compartir una bona estona amb ella a la Plaça Prat de la Riba de Mollet del Vallès.

Dimarts 28 Juliol 2015
Cada setmana de l'estiu solidari de Gavà compta amb una activitat dirigida als petits i grans. Per tal de cloure aquestes activitats el dijous 23 de juliol a la tarda en Rah-mon Roma va animar l'espectacle Diada dels Contes del Món al Parc de la Torre Lluc. Els contes, les cançons, els balls i la diversió va recòrrer de cap a peus cadascún dels assistents.

Dimarts 21 Juliol 2015
El divendres 17 de juliol vam visitar amb en Rah-mon Roma l'Escola Bressol Municipal Les Caliues de La Garriga per tal d'animar l'especacle Diada dels Contes del Món, que era el plat fort de la festa de comiat del curs. L'AMPA del centre va organitzar -en una tarda assoleiada- una excel·lent jornada en la què àvies i avis, mares i pares, tiets i tietes, i sobretot els més menuts van gaudir de valent amb els contes, les cançons, els balls i els jocs que en Rah-mon va proposar després d'un bon berenar.

Dilluns 29 Juny 2015
L'animador Rah-mon Roma va amenitzar l'espectacle Diada dels Contes del Món de la millor manera a la Biblioteca Municipal Maria Malla de Castellbell i el Vilar. Va connectar de seguida amb el públic assistent i va explicar diferents contes del concurs de podcast, acompanyat per ritmes musicals en els què petits i grans també hi van participar amb els seus instruments corporals. Les aventures de "La granota Tiddalik" (Austràlia), "Els cecs i l'elefant" (Índia), i "Yaci i Curumín" (Brasil) van captivar a les famílies assistents.

Dimecres 17 Juny 2015
En Jordi Tonietti va animar una Diada dels Contes del Món plena d'empatia amb els més petits que van gaudir -com el que són- amb els contes, les cançons, els jocs i les danses que en Jordi els hi va proposar. Dos contes que van agradar molt procedents de l'Índia, "Els cecs i l'elefant" i "Braman i el tigre" recollits per comunitats educatives de Catalunya, en concret per l'Escola Margarida Xirgu de Badalona i per l'Escola Vedruna de Tona.

Dilluns 8 Juny 2015
En Carles Cuberes va animar l'espectacle cooperatiu al 13è Mercat Boig de l'Ametlla del Vallès que ha tingut lloc aquest diumenge tant calorós del mes de juny al Parc de Maria Lluïsa. Amb la història de l'Ocell de la felicitat i les diferents dinàmiques i sorpreses que van aparèixer petits i grans s'ho han passay d'allò més bé. Fins i tot han acabat remullats i fresquets!

Dimarts 2 Juny 2015
L'animador Carles Cuberes va compartir l'espectacle Cooperem o competim? al Sidral Solidari de Calella el dissabte 23 de maig a la tarda. Amb la història tibetana de l'Ocell de la felicitat va fer gaudir als més petits i també als més grans que van seure per escoltar, participar i ballar a la Plaça de l'Església del municipi. Moltes entitats de la comarca van participar de la fira d'entitats i ara tu també ho pots veure en imatges.

Dimarts 5 Maig 2015
A les 15'30h del divendres 24 d'abril tots els infants i joves de l'Escola La Serreta d'Alella es situaven al gimnàs del centre per escoltar contes i cançons en el marc de les celebracions de Sant Jordi. En Carles Cuberes ja ho tenia tot a punt i va agraïr la benvinguda als 180 alumnes, aleshores començava la Diada dels Contes del Món, un espectacle que es nodreix cada any de les històries participants al Concurs de podcast - Contes del Món.

Dijous 5 Febrer 2015
Gairebé 100 joves de 1er d'ESO de la Secció d’Institut Santa Coloma de Cervelló van gaudir de la Diada dels Contes del Món animada per en Jordi Tonietti. Aquest espectacle es va celebrar el Dia Escolar de la No-violència i la Pau (DENIP). En Jordi va recordar la seva col·laboració amb Rigoberta Menchú Tum (Premi Nobel de la Pau) a Guatemala i va contar contes i cançons que van agradar de valent al jovent.

Feed RSS de notícies