La vostra experiència


infants del mon
Participeu en el quart "Concurs de podcast - Contes del Món" i teniu ganes d'explicar i compartir la vostra experiència? Doncs aquest és el vostre espai, un bloc on podeu deixar en text, imatge i àudio tots els aprenentatges i vivències que experimenteu.

El bloc "La vostra experiència" està obert a les comunitats educatives de parla catalana que participen en el certamen. Visiteu-lo, llegiu les cròniques que han escrit altres comunitats i animeu-vos a explicar el que apreneu i sentiu durant les activitats relacionades amb el Concurs dels Contesdelmon.org. Per poder deixar el vostre comentari, heu d'estar registrats. Si no ho esteu, podeu fer-ho aquí.
Dibuix de Rosa Maria Curto  
  Aquí podeu enviar la vostra experiència!

Titular notícies

Diumenge 11 Desembre 2011
El conte de “El drac i l’amistat”, s’en va òcorrer a tots plegats una tarda tot pensant de que el podriem fer, si inventat o versionar algun conte ja existent, la veritat és que d’un bon principi els nens i les nens van tenir clar que el volien fer ells.

Diumenge 11 Desembre 2011
Des del curs passat,que van conìexer l'experiència, fins a aquest curs que hem participat, en la III edició de podcast, hem anat desenvolupant estratègies de participació. Un grupet reduït d'alumnat de segon cicle de Primària, amb trets especials i de compensació han estat els protagonistes dels tres primers contes lliutats pel CEIP Elcano. Tota la tasca ja feta ha estat ja molt profitosa, però si aconseguim estar en el llibre...un somni s'haurà acomplit...

Dijous 8 Desembre 2011
Ara ja estem al final del trimestre i a l'Escola Fluvià del barri de Poblenou de Barcelona hem aprofitat un taller de Llengua Catalana internivell per aprofundir en el conte popular i de pas participar en aquest concurs de podcast. La veritat és que ens ho hem passat molt bé, però també hem treballat força per tal de poder enregistrar tres contes amb cinquanta infants que tot comencen a gaudir del plaer de la lectura i també de l'art de l'oratòria o d'explicar contes...
Aquí deixem el fruit de la nostra feina... esperem que us agradi!!!

Feed RSS de notícies