Titular notícies

TORDERA ACULL MARTA GORCHS I L'OCELL DE LA FELICITAT

Divendres 14 Abril 2017

L'espectacle Cooperem o competim? basat en la història tibetana de l'ocell de la felicitat va reunir a la Biblioteca de Tordera un bon grapat de famílies. L'artista Marta Gorchs va connectar la mar de bé amb els petits i grans, i van viure moments màgics.

El propassat dimecres 29 de març infants, joves i adults van fer pinya. Es van convertir en un equip motivat i engrescat per la Marta Gorchs, que participava activament per superar els diferents reptes de l'espectacle Cooperem o competim?. El pati de la Biblioteca de Tordera en el què hi destaca un pebrer, es va desplaçar temporalment al Tibet per donar un cop de mà al Wanjana i al seu poble.

Cal destacar que a Tordera hi trobem una de les comunitats educatives més actives al Concurs de podcast i més presents a la col·lecció de llibres-cd dels Contes del Món, és l'Escola Ignasi Iglesias. Ens va fer molta il·lusió que joves d'aquest centre també hi fossin presents. Podeu veure l'àlbum de fotos.
 
Marta Gorchs a Tordera Marta Gorchs a Tordera

L'espectacle Cooperem o competim? està farcit de jocs i cançons que fan viure els valors cooperatius al públic assistent, amb una història que podria ser real i que parla de relacions qüotidianes, i experiències que es donen entre els pobles. Tot plegat queda ben amanit de la mà d'un dels animadors que fa una darrera pregunta “i tu, cooperes o competeixes?”. L'espectacle té una durada aproximada d'una hora, i compta amb escenografia i equip de so propi. La narració, els jocs i les cançons les condueix un dels animadors (Carles Cuberes, Jordi Tonietti, Rah-mon Roma, o Marta Gorchs) amb la col·laboració d'en Damià Caro, membre de COMSOC - Comunicació Social. Aquest espectacle ha estat preparat i produit en total cooperació des del primer moment, i n'estem molt contents.

Si t'interessa contractar l'activitat, aprofita ara que la Diputació de Barcelona cofinança l'espectacle en un 80% si sou d'un municipi inferior a 100.000 habitatns. Posa't en contacte i sol·licita la proposta dins de l'Oferta d’accions d’Educació per al desenvolupament 2016.

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies