Titular notícies

L'ESPECTACLE COOPEREM O COMPETIM? ARRIBA A CALDERS

Dimarts 7 Març 2017

L'espectacle Cooperem o competim? animat per en Jordi Tonietti va arribar el dimarts 14 de febrer al Centre Cívic de Calders. Va tenir com a convidats especials a més de mig centenar d'infants i joves de primer i segon cicle de Primària de l'Escola Anton Busquets i Punset del poble.

Els joves del Moianès van entrar ràpidament a la història animada per en Jordi Tonietti i van ajudar al Wanjana -un dels joves tibetans protagonistes- a superar tot un seguit de dificultats que es troba en el camí per contribuir a recuperar la felicitat del seu poble. Ara ho podeu veure a l'àlbum de fotografies.
 
Jordi Tonietti al Centre Cívic de Calders Jordi Tonietti al Centre Cívic de Calders

Cooperem o competim? es tracta d'un espectacle musical que conté jocs i danses, és interactiu amb un públic que haurà d’intervenir per tal que el poble en qüestió vagi resolent els obstacles. És una activitat de caràcter constructiu que posa en valor la importància de la cooperació Nord-Sud per assolir el desenvolupament dels països.

Un animador dinamitza l'activitat amb la col·laboració d'un membre de COMSOC - Comunicació Social. Els artistes són Marta Gorchs, Carles Cuberes, Jordi Tonietti i Rah-mon Roma. La durada de l'espectacle és d'una hora i el cost és de 184,6 euros si sou municipis inferiors a 100.000 habitants i arribeu a temps per sol·licitar la proposta dins de l'Oferta d’accions d’Educació per al desenvolupament 2016 de la Diputació de Barcelona.

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies