Titular notícies

ESTRENA A BADALONA DE L'ESPECTACLE TORNAREM, UN CONTE QUE OBRE FRONTERES

Dimecres 11 Gener 2017

Iniciem aquest 2017 estrenant una nova proposta titulada Tornarem, un conte que obre fronteres. Un espectacle familiar interpretat per un animador que «conta i canta» pel dret a viure en pau, creat a partir d’un preciós relat elaborat per infants del tarragonès finalista del 7è Concurs de podcast – Contes del Món, organitzat per COMSOC - Comunicació Social. Les primeres actuacions seran aquest mes de gener a Badalona.

El dimarts 17 de gener a les 17'30h en Rah-mon Roma animarà l'espectacle a la Biblioteca Canyadó i Casagemes-Joan Argenté. Uns dies més tard, en concret el dimarts 31 de gener a les 18h, coincidint amb el Dia Escolar de la No-violència i la Pau (DENIP), en Carles Cuberes actuarà a la Biblioteca Can Casacuberta de Badalona.

Tornarem, un conte que obre fronteres recorda que la pau no s’aconsegueix amb bombardejos ni aixecant fronteres i ens convida a mobilitzar-nos per aturar la guerra i a sumar-nos a la campanya Casa nostra, casa vostra. L'espectacle és una producció conjunta de quatre artistes Marta Gorchs, Carles Cuberes, Jordi Tonietti, i Rah-mon Roma, i de l'educomunicador Damià Caro, membre de COMSOC - Comunicació Social.
 
Rah-mon Roma a Sant Vicenç dels Horts Carles Cuberes a Calella

Si no us podeu esperar i voleu escoltar ja alguna cançó de la proposta, us avancem el tema Tots els infants d'en Rah-mon Roma i Petita d'en Carles Cuberes. El conte Tornarem, en el què s'inspira l'espectacle, és obra del grup de 1er de primària de l'Escola Abel Ferrater de La Selva del Camp i formarà part del 7è llibre i disc del Concurs de podcast - Contes del Món que COMSOC - Comunicació Social està a punt de publicar gràcies al suport popular.

L'espectacle serà la primera acció d’un cicle d’activitats pels Drets Humans que es faran al llarg de l’any a la Xarxa Municipal de Biblioteques de Badalona i que també tractaran el dret a un habitatge digne i el dret a un medi ambient adequat.

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies