Titular notícies

CANÇONS I CONTES A CERDANYOLA PEL DIA EUROPEU DE LA SOLIDARITAT LOCAL

Dimecres 16 Novembre 2016

El dissabte 12 de novembre Cerdanyola del Vallès va celebrar la cinquena Tardor solidària i el Dia Europeu de la Solidaritat Local, amb una mostra de més de vint entitats de solidaritat i ong's i amb diferents activitats damunt de l'escenari. Una d'elles va ser l'espectacle Diada dels Contes del Món animat per en Carles Cuberes, qui va treure el son de les orelles als petits i grans del municipi.

Eren les 11h del matí i en Carles va agafar la guitarra. Amb uns acords i la seva veu va començar l'espectacle. D'entrada va comptar amb la participació de les persones que estaven als stands, i de mica en mica l'ambient s'anava escalfant. Al acabar la Plaça Abat Oliva de Cerdanyola del Vallès estava de gom a gom, com podeu veure a l'àlbum de fotografies. Desenes de famílies es van aturar per escoltar (i participar) dels contes i les cançons que va cantar i contar l'animador.
 
Carles Cuberes a Cerdanyola del Vallès Carles Cuberes a Cerdanyola del Vallès

Els contes que s’expliquen durant l’espectacle són una selecció de les 1.000 històries participants al "Concurs de podcast – Contes del món" durant les set edicions en les què han treballat més de 10.000 infants, joves i adults de parla catalana d'arreu del planeta Terra. Alguns d'aquests contes els expliquem damunt de l'escenari i els publiquem en llibres-discs. Els espectacles són animats per na Marta Gorchs, en Rah-mon Roma, en Jordi Tonietti o en Carles Cuberes.

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies