Titular notícies

PRESENTS AL FESTIVAL D'ANIMACIÓ ORIOL CANALS DE LA FESTA MAJOR DE LES CORTS

Divendres 14 Octubre 2016

La Federació d’Entitats i Comissions de Festa Major de les Corts ha impulsat aquest any el Festival d'Animació Oriol Canals, i des de COMSOC - Comunicació Social hem tingut el goig de participar-hi. La Comissió de Festes de la Plaça Concòrdia ens va convidar a celebrar i recordar l'Oriol amb l'espectacle Cooperem o competim? En Rah-mon Roma i en Jordi Tonietti, amb la col·laboració d'en Damià Caro, van animar la tarda del barri el divendres 7 d'octubre.

Totes les places i carrers de Les Corts es van omplir d'animació i xerinola per mantenir viu el llegat de l’Oriol Canals, que és definia com a "educador de formació, cantant i animador de professió i somiatruites inconformista de vocació." En Jordi i en Rah-mon van tornar a actuar junts per aquest especial esdeveniment al Districte de Sants - Montjuïc, després d'haver-ho fet a la Festa Major de l'Oriol Canals. Va ser una jornada carregada de colors i emocions com pots veure a l'àlbum de fotografies.
 
Festival d'Animació Oriol Canals Festival d'Animació Oriol Canals

L'espectacle neix d'un relat tibetà anomenat "L'Ocell de la felicitat" que van presentar els joves de 1er d'ESO de l'Institut Jaume Vicens Vives de Girona a la segona edició del Concurs de podcast - Contes del Món i que vam publicar en el segon llibre-cd del certamen. Un relat que vam convertir en espectacle conjuntament amb l’Oriol Canals, en Carles Cuberes, en Rah-mon Roma, en Jordi Tonietti i en Damià Caro, que compta amb la mà artista d’Helena García en la creació de les figures d’escuma i amb la col·laboració desinteressada en les il·lustracions d’en Lluïssot.

Des de COMSOC - Comunicació Social hem tingut la sort de treballar i compartir projectes i il·lusions amb l'Oriol. Actualment mantenim els dos espectacles en els què l'Oriol hi va participar, la Diada dels Contes del Món i Cooperem o competim?. Fruit de l'empenta col·lectiva amb en Rah-mon Roma, en Jordi Tonietti, na Marta Gorchs i en Carles Cuberes, el més provable és que de cara al proper any us podrem presentar una tercera proposta.

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies