Titular notícies

COOPEREM O COMPETIM? A LA QUINZENA SOLIDÀRIA DE SANT VICENÇ DELS HORTS

Dilluns 26 Setembre 2016

Infants i joves del Centre Civic Sant Josep van gaudir de valent amb l'espectacle Cooperem o competim? animat per Rah-mon Roma amb la col·laboració de Damià Caro. L'activitat realitzada el dimecres 21 de setembre s'emmarcava dins de la Quinzena Solidària de Sant Vicenç dels Horts. La llegenda tibetana de l'ocell de la felicitat es va convertir en conte, cançó i joc que va agradar a petits i grans.

Molts dels joves assistents a l'espectacle van ser finalistes de la sisena edició del Concurs de podcast - Contes del Món i formaran part amb el seu relat del 7è llibre-cd del certamen editat per COMSOC - Comunicació Social gràcies al suport de més de mig centenar de persones via una campanya de micromecenatge. Els joves van gaudir d'una tarda de diversió carregada d'emoció, valors i aventures cooperatives.
 
Rah-mon Roma a Sant Vicenç dels Horts Rah-mon Roma a Sant Vicenç dels Horts

L'Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts va voler incloure aquest espectacle musical a la quarta Quinzena de la Solidaritat Teresa Losada i oferir per segona vegada una activitat que també va estar present a la campanya municipal “Cap nen sense joguina”.

 

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies