Titular notícies

CAMPANYA DE MICROMECENATGE PER EDITAR EL 7È LLIBRE I DISC DE CONTES DEL MÓN

Dilluns 9 Maig 2016

El dilluns 9 de maig s'ha iniciat una campanya de micromecenatge per poder publicar el setè llibre i disc del Concurs de podcast - Contes del Món, una obra col·lectiva feta per infants, joves i adults de Catalunya, el País Valencià i Andorra. La campanya durarà 40 dies i a canvi de la teva aportació et podràs endur diferents recompenses. Un exemplar del llibre amb els 24 relats finalistes, la col·lecció sencera amb les set edicions, un exemplar i una samarreta del conte Quan perdem la por, i fins i tot un taller de contes radiofònics.

Moltes històries, esforços i il·lusions ens han arribat al 7è Concurs de podcast - Contes del Món, procedents d'escoles, instituts, centres de normalització lingüística, ampa's, moviments socials i persones que han participat a títol individual. Han estat més 154 contes participants entre els quals trobem relats que ens parlen de les persones sirianes refugiades, dels drets dels infants i de les dones, de com una nena a través de l'esport aprèn a conviure amb una cadira de rodes, de la solidaritat intergeneracional que encara existeix, de la diversitat cultural a les aules i a la nostra societat, entre molts altres temes.

Els autors d'aquest relats són l'Associació Cultural Botafocs de Castelló de la Plana, una àvia i néta de Teià, el Casal Civic Sant Josep de Sant Vicenç dels Horts, el Centre Obert de Vidreres, l'Escola Abel Ferrater de La Selva del Camp, l'Escola Andorrana d'Ordino, l'Escola Cervantes de Barcelona, l'Escola Ignasi Iglesias de Tordera, l'Escola Matagalls de Santa Maria de Palautordera, l'Escola Segimon Comas de Sant Quirze de Besora, l'Escola Tecnos de Terrassa, l'Institut Doctor Puigvert de Barcelona, l'Institut Roquetes de Roquetes, tres comunitats educatives de Sant Boi de Llobregat: l'Escola Pedagògium Cos, l'Institut Camps Blancs, i l'Institut Joaquim Rubió i Ors; i els Centres per a la Normalització Lingüística de Calella, Girona, La Llagosta, Molins de Rei, Sant Boi de Llobregat, i Sant Just Desvern. En total, 22 comunitats educatives de 18 municipis diferents de Catalunya, el País Valencià i Andorra.

Ara tenim l'oportunitat de convertir en llibre i disc les 24 històries que han estat finalistes del certamen, i només serà possible si entrem a la campanya de micromecenatge i fem un esforç entre tots i totes.

micromecenatge sete llibre i disc contes del mon

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies