Titular notícies

L'ESPECTACLE COOPERATIU FA VIBRAR SANT VICENÇ DELS HORTS

Dilluns 4 Gener 2016

Era un dissabte al migdia quan l'animador Rah-mon Roma va començar a tocar la seva guitarra, de mica en mica la Plaça de la Vila de Sant Vicenç dels Horts es va anar omplint. Quan ja éren una pinya l'espectacle Cooperem o competim? va arrancar en el marc de la campanya municipal “Cap nen sense joguina”.

Tot just uns dies abans de Nadal, el 19 de desembre, quan l'hàbit de consumir incrementa, en Rah-mon Roma va tocar uns ritmes que convidàven a cooperar entre pobles i a ser solidaris entre els éssers humans. Aquest espectacle basat en el conte tibetà de l'Ocell de la felicitat, que és fruit ja en el seu origen de la cooperació entre quatre animadors i Comsoc – Comunicació Social, va omplir la plaça de sentits.
 
Rah-mon Roma a Sant Vicenç dels Horts Rah-mon Roma a Sant Vicenç dels Horts
 
L'espectacle “Cooperem o competim” és una producció conjunta de l’Oriol Canals (DEP), en Carles Cuberes, en Rah-mon Roma, en Jordi Tonietti i en Damià Caro, que compta amb la mà artista d’Helena García en la creació de les figures d’escuma i amb la col·laboració desinteressada en les il·lustracions d’en Lluïsot.

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies