Titular notícies

TEMPS EXTRA, INSCRIPCIONS AL 7È CONCURS D'AUDIOCONTES FINS EL 4 DE DESEMBRE

Dilluns 23 Novembre 2015

Encara teniu l'oportunitat de contar la vostra història al 7è Concurs de podcast - Contes del Món i optar a formar part d'un llibre-disc, perquè des de COMSOC - Comunicació Social hem ampliat el termini d'inscripció fins el 4 de desembre del 2015. Fins ara ja s'han sumat a la iniciativa 32 comunitats educatives i 6 persones a títol individual de diferents territoris de parla catalana que es posaran a treballar per enviar abans del 18 de març del 2016 el conte popular, tradicional o de creació pròpia que desitgin i que els aproparà a una realitat social.

"És una bona eina per treballar la llengua oral, la narració com a gènere, els mitjans radiofònics i la interculturalitat i el respecte cap a les diferències." és el què ens escriuen des de l'Institut Roquetes de Roquetes (Tarragona) a l'omplir el formulari d'inscripció.

Gràcies als contistes de 6 a 99 anys que han participat en les darreres edicions, hem comprovat com el conte radiofònic és una excel·lent eina per treballar l'expressió escrita, oral i plàstica, fomentar la lectura, facilitar l'acollida i les relacions interculturals, promoure l'aprenentatge significatiu i el desenvolupament de les competències bàsiques, així com per recuperar la memòria a través d'històries tradicionals, populars o de creació pròpia que ens apropen a diferents realitats socials. 

Us animem a que formalitzeu la vostra inscripció abans del 4 de desembre del 2015. Una vegada inscrits tindreu temps fins el 18 de març del 2016 per enviar els contes en àudio, text i dibuix i així optareu al premi del certamen: formar part del setè llibre i disc de la iniciativa. Teniu tots els detalls a les bases del certamen.

Les comunitats educatives i les persones que a títol individual s'han inscrit fins al moment són:
 
Barcelona (19)
C.E Dolmen de l'Hospitalet de Llobregat
Escola Cervantes de Barcelona 
Escola Ignasi Iglesias de Tordera 
Escola Matagalls de Santa Maria de Palautordera 
Escola OSCUS de Barcelona 
Escola Tecnos de Terrassa 
Institut Badalona VII de Badalona 
Institut Camps Blancs de Sant Boi de Llobregat 
Institut Rubió i Ors de Sant Boi de Llobregat 
Jugar i Llegir Sant Vicenç dels Horts - Sant Josep 
CNL de Badalona i Sant Adrià 
CNL d'Osona / OC de Torelló 
CNL de Barcelona 
CNL de l'Hospitalet de Llobregat 
CNL de Molins de Rei 
CNL del Vallès Oriental 
CNL Montserrat de Manresa 
CNL Roses - SLC de Sant Just Desvern 
Cooperativa d'Ensenyament Daina Isard d'Olesa de Montserrat

Lleida (3)
Escola Pau Claris de la Seu d'Urgell 
Institut Castell dels Templers de Lleida 
Jugar i Llegir Igualada – Montserrat
Girona (4)
Centre Escolar Empordà de Roses
Centre Obert de Vidreres
Escola Sant Esteve de Guialbes de Vilademuls
CNL de Girona

Tarragona (4)
Ampa i Escola Abel Ferrater de la Selva del Camp 
Institut Roquetes de Roquetes
CNL de Tarragona 
CNL de Terres de l'Ebre 

País Valencià (2)
AC Botafocs de Castelló de la Plana
Institut Miquel Peris de Castelló de la Plana


- Persones a títol individual (6)
Rafel Pérez
Valèria Cuní
Aniol Soler
Irene Solé
Pepita Castellví
Toni Massagué
 
 mapa provisional sete concurs contes del mon

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies