Titular notícies

L'ESTIU SOLIDARI DE GAVÀ CLOU AMB CONTES, CANÇONS I BALLS

Dimarts 28 Juliol 2015

Cada setmana de l'estiu solidari de Gavà compta amb una activitat dirigida als petits i grans. Per tal de cloure aquestes activitats el dijous 23 de juliol a la tarda en Rah-mon Roma va animar l'espectacle Diada dels Contes del Món al Parc de la Torre Lluc. Els contes, les cançons, els balls i la diversió va recòrrer de cap a peus cadascún dels assistents.

En rotllana, i amb les indicacions d'en Rah-mon, mares i pares, xics i xiques, van construir una haima i van entrar-hi. Quan ja estaven estirades i còmodes -per sorpresa de totes- van veure els estels. Amb aquest viatge al desert del Sàhara va finalitzar l'espectacle i va donar lloc a la conversa propera entre animador, organitzadors, i les families que van apropar-se a l'escenari del Parc de la Torre Lluc de Gavà. A continuació podeu veure l'àlbum de fotos de la jornada.
 
Rah-mon Roma a Gavà Rah-mon Roma a Gavà

Des de COMSOC – Comunicació Social us oferim dos espectacles que es nodreixen dels relats participants al Concurs de podcast – Contes del Món, l'espectacle Diada dels Contes del Món amb un repertori de contes, cançons, balls i jocs pensats per diferents públics, i l'espectacle Cooperem o competim?, una nova proposta creada conjuntament amb l'Oriol Canals (DEP), en Rah-mon Roma, en Jordi Tonietti i en Carles Cuberes basada en la història tibetana de l'Ocell de la felicitat.

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies