Titular notícies

EN RAH-MON ROMA ANIMA UNA DIADA DELS CONTES DEL MÓN A LA GARRIGA

Dimarts 21 Juliol 2015

El divendres 17 de juliol vam visitar amb en Rah-mon Roma l'Escola Bressol Municipal Les Caliues de La Garriga per tal d'animar l'especacle Diada dels Contes del Món, que era el plat fort de la festa de comiat del curs. L'AMPA del centre va organitzar -en una tarda assoleiada- una excel·lent jornada en la què àvies i avis, mares i pares, tiets i tietes, i sobretot els més menuts van gaudir de valent amb els contes, les cançons, els balls i els jocs que en Rah-mon va proposar després d'un bon berenar.

Els més menuts ja havien rebut els diplomes del curs i els aplaudiments dels més grans, quan després d'una bona teca, en Rah-mon va començar a tocar la guitarra damunt de l'escenari. De mica en mica les persones que es reunien a les taules per a fer un mos i refrescar-se s'anaven buidant i les files de cadires situades a tocar de la tarima s'anaven omplint. A les primeres fileres els més petits i a les darreres els més grans. Ho podeu veure a l'àlbum de fotografies.
 
Rah-mon Roma a La Garriga Rah-mon Roma a La Garriga

Els contes recollits pels participants al Concurs de podcast – Contes del Món van ser els primers protagonistes de la tarda, vam viatjar fins a Austràlia, la Índia i el Brasil, i amb cançons ens vam desplaçar fins a altres indrets com el Sàhara. En Rah-mon va presentar alguns instruments molt peculiars, mai vistos per molts dels assistents, i va fer ballar i jugar als petits i grans amb un final de festa per recordar.

L'espectacle Diada dels Contes del Món és una producció de COMSOC – Comunicació Social amb la col·laboració dels animadors Oriol Canals (DEP), Jordi Tonietti, Carles Cuberes, i Rah-mon Roma.

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies