Titular notícies

EL LLIBRE-CD DEL 6È CONCURS DE PODCAST - CONTES DEL MÓN SERÀ UNA REALITAT

Dimarts 30 Juny 2015

Els infants, joves i adults que han participat en el 6è Concurs de podcast - Contes del Món tindran la seva recompensa, el llibre i disc que recull els 24 relats finalistes serà una realitat. Gràcies al suport de 30 mecenes hem superat l'objectiu òptim de la campanya de finançament col·lectiu per publicar aquesta obra popular. Podrem gaudir de relats que ens apropen a diferents realitats socials del nostre planeta terra. Explicades directament amb el text, el dibuix i les veus dels petits i grans participants, perquè tots i totes som contacontes i la cultura ens pertany com a poble.

Les escoles, els instituts, les universitats, les AMPA's, els moviments socials, els centres de normalització lingüística i les persones que han participat al concurs de podcast a títol individual veuran com el patrimoni immaterial que han recollit i creat durant el present curs escolar veurà la llum en forma de llibre i disc. Hem aconseguit amb escreix l'objectiu òptim, perquè 30 mecenes han valorat aquesta obra per enriquir la seva biblioteca particular amb un material viu i per compartir a l'aula, amb la família i amistats, i al centre social.

Agraïm l'esforç de totes les persones que han participat en la campanya de finançament col·lectiu, directament fent una aportació econòmica i/o difonent la campanya entre amistats i familiars. Aquesta fita és un éxit de totes i tots que ens anima a tirar endavant per aquest món de l'educomunicació per la transformació social en el què treballem des de COMSOC - Comunicació Social. Gràcies!

campanya 6 llibre contes del mon

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies