Titular notícies

EN RAH-MON ROMA CONTA I CANTA A CASTELLBELL I EL VILAR

Dilluns 29 Juny 2015

L'animador Rah-mon Roma va amenitzar l'espectacle Diada dels Contes del Món de la millor manera a la Biblioteca Municipal Maria Malla de Castellbell i el Vilar. Va connectar de seguida amb el públic assistent i va explicar diferents contes del concurs de podcast, acompanyat per ritmes musicals en els què petits i grans també hi van participar amb els seus instruments corporals. Les aventures de "La granota Tiddalik" (Austràlia), "Els cecs i l'elefant" (Índia), i "Yaci i Curumín" (Brasil) van captivar a les famílies assistents.

Els tres contes explicats per en Rah-mon en aquest espectacle ens van arribar a través de les comunitats educatives participants al Concurs de podcast - Contes del Món. En aquest concert íntim i proper de la divendres 26 de juny a la tarda càlida d'estiu que va fer, l'animador va interpretar els contes amb els sons dels diferents instruments d'arreu del planeta que va tocar i va facilitar el viatge narratiu als petits i grans assistents que van xalar de valent. Ara ho podeu veure a l'àlbum de fotos.
 
Rah-mon Roma a Castellbell i el Vilar Rah-mon Roma a Castellbell i el Vilar

Gràcies al treball dels centenars de comunitats educatives que han participat en les cinc edicions del “Concurs de podcat – Contes del Món”, hem pogut recollir 600 contes originaris dels pobles dels cinc continents, que parlen de diferents realitats i valors humans. Entre tots aquests relats, elaborats per més de 6.000 infants, joves i adults, hem triat un grapat d'històries i hem creat dos atractius espectacles amb un repertori musical adequat a cadascun d'ells. Els dos espectacles tenen una durada aproximada d'una hora, i compten amb escenografia i equip de so propi.

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies