Titular notícies

EN JORDI TONIETTI ANIMA L'ESPECTACLE DIADA DE CONTES DEL MÓN A SANT SADURNÍ D'ANOIA

Dimecres 17 Juny 2015

En Jordi Tonietti va animar una Diada dels Contes del Món plena d'empatia amb els més petits que van gaudir -com el que són- amb els contes, les cançons, els jocs i les danses que en Jordi els hi va proposar. Dos contes que van agradar molt procedents de l'Índia, "Els cecs i l'elefant" i "Braman i el tigre" recollits per comunitats educatives de Catalunya, en concret per l'Escola Margarida Xirgu de Badalona i per l'Escola Vedruna de Tona.

Eren les 18'30h en punt i una bona colla d'infants i joves, amb només un parell d'adults presents, estaven preparats a la sala d'actes del Centre Cívic Vilarnau de Sant Sadurní d'Anoia, preparats i bocabadats amb els acords que en Jordi feia sonar amb la seva guitarra i amb les bromes que ja començaven a fluir. La maïnada va estar molt atenta a les històries, participativa i amb ganes de participar amb les dinàmiques i les cançons. Ara ho podeu veure a l'àlbum de fotografies
 
Jordi Tonietti a Sant Sadurní d'Anoia Jordi Tonietti a Sant Sadurní d'Anoia

L’espectacle de música i contes, d’una hora de durada, vol donar a conèixer a través de la tradició oral la varietat cultural i les diferents realitats del món, en especial les diferents realitats socials dels països que han estat esborrats de la història oficial.  Els relats que s’expliquen durant l’espectacle són una selecció de les 800 històries participants al "Concurs de podcast – Contes del món" durant les sis edicions en les què han treballat més de 8.000 infants, joves i adults dels Països Catalans.

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies