Titular notícies

NOVES RECOMPENSES DE LA CAMPANYA PER PUBLICAR EL 6È LLIBRE-CD DE CONTES DEL MÓN

Dimarts 9 Juny 2015

Ja hem superat l'equador de la campanya de finançament col·lectiu per a fer possible el llibre i disc amb els contes del món, i la notícia és que anem per bon camí! Només ens falten 25 euros per arribar a l'objectiu mínim i 18 dies per aconseguir-ho. L'objectiu òptim és de 3.000 euros i seria bo arribar-hi, doncs més exemplars podrem fer i millor podrem acabar el material. Petits i grans han creat històries increïbles que ara volen ser llegides i escoltades. Només amb el suport de comunitats educatives com la vostra i persones com tu ho farem possible. Per cert, tenim noves recompenses!

Anem per bon camí, però hem d'acabar-lo. I és per això que hem incorporat noves recompenses a la campanya que us permetran per exemple, fer la vostra comanda + quota de participació 7è concurs o la vostra comanda + taller radiofònic o espectacle d'animació. Sigui l'aportació o una altra, us animem a entrar a "Fem possible el llibre i disc de Contes del Món" i fer la vostra comanda de llibres per a la vostra comunitat educativa i per a la vostra llar.

Diverses comunitats educatives de Catalunya i el País Valencià hi han participat i algunes de les guanyadores ja frisen per tenir el llibre-disc entre mans. Des del municipi de Santa Fe del Penedès per exemple, han comprat 150 exemplars per a l’escola, i l’Ajuntament n’obsequiarà un per família com a regal de Nadal. Ara és l'hora, cal fer un petit esforç per tal que entre totes aconseguim editar el llibre i disc i que les 24 històries finalistes del concurs s’escoltin arreu.
 

A més a més de poder obtenir un llibre-cd per 15 euros, de cara al proper curs pots:

Participar del 7è Concurs de podcast - Contes del món (50 euros per col·lectiu) i explicar la teva història.

Adquirir una col·lecció de llibres i disc (les sis edicions), per 65 euros.

- Contractar un taller radiofònic de COMSOC. Muntarem una ràdio a l’escola amb el nostre kit, per 315 euros.

- Animar una jornada lúdica i amb valors, a través dels nostres espectacles de Contes del Món, per 615 euros.
campanya 6è llibre i disc contes del mon

Som una escola de ràdio, una productora audiovisual, una editorial, una companyia d'espectacles, una cooperativa que ofereix tallers, una colla d'animadors socioculturals, un col·lectiu d'activistes, periodistes compromesos, som tot això i més... som COMSOC – Comunicació Social. Som un grup d'educomunicadors, organitzats de forma cooperativa, que lluitem de forma quotidiana per transformar el món en un hàbitat més humà, digne i sostenible. Més informació a www.comsoc.cat i +34 717 70 58 67.

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies