Titular notícies

Us CONVIDEM a CELEBRAR DIADES dels CONTES del MÓN amb ANIMADORS PROFESSIONALS i a GAUDIR del 50% de DESCOMPTE!

Dimecres 12 Gener 2011


Sis contacontes de l'AMAPEI - Associació de Músics i Animadors Professionals d'Espectacles Infantils, un del grup Ara va de bo i l'Associació COMSOC - Comunicació Social s'han posat d'acord per convidar a celebrar "Diades dels Contes del Món" a escoles, instituts, centres cívics, biblioteques,... en definitiva a tota la comunitat educativa de Catalunya que vulgui passar una bona estona amb contes i cançons d'arreu del món. Una jornada plena de diversitat cultural, d'aprenentatge humà, a través de les històries participants al "Concurs de podcast - Contes del Món" interpretades en aquesta ocasió per un animador. Un animador que a més ens contextualitzarà cada conte i compartirà elements culturals del poble de la Terra protagonista. Si esteu a la província de Barcelona gaudireu de la subvenció del 50% del cost, doncs la diada forma part del Catàleg d'accions de sensibilització 2011 de la Diputació de Barcelona.


Els animadors...

Els set animadors que volen "cantar contes i contar cançons" amb vosaltres en una "Diada dels Contes del Mon" són en Jordi Roura del grup Ara va de bo, en Manel Hernández del grup Articulat, en Carles Cuberes, en Jaume Barri, en Jordi Tonietti, en Oriol Canals, i en Rah-mon Roma, aquests sis darrers són membres de l'AMAPEI. Us els presentem a continuació:


ARA VA DE BO
WEB SITE:
aravadebo2009.blogspot.com
TELÈFON: 93 415 00 10 i 617 91 10 76
EMAIL:
aravadebo@crdfolk.com
CONTE DE MOSTRA: "
Faula xinesa" i
"
Els tres pretendents"

 jordi roura  manel hernadez
ARTICULAT
WEB SITE:
www.articulat.com
TELÈFON: 93 754 13 19 i 680 67 44 57
EMAIL:
info@articulat.com
CONTE DE MOSTRA: "
Abiyoyo"


       

 
CARLES CUBERES
WEB SITE: www.carlescuberes.com
TELÈFON: 93 831 74 06 i 659 08 82 65
EMAIL:
animacio@carlescuberes.com
CONTE DE MOSTRA: "
Els dos atuells"
 

carles cuberes jaume barri
JAUME BARRI
WEB SITE:
www.jaumebarri.com
TELÈFON: 93 812 45 47 i 629 12 24 08
EMAIL:
jaume@jaumebarri.com
CONTE DE MOSTRA: "
L'home del sac"


       
JORDI TONIETTI
WEB SITE:
www.jorditonietti.com
TELÈFON: 97 255 36 06 i 659 43 45 73
EMAIL:
info@jorditonietti.com
CONTE DE MOSTRA: "
El lleó i el ratolí
"
 jordi tonietti  oriol canals ORIOL CANALS
WEB SITE:
www.oriolcanals.com
TELÈFON: 665 49 08 20
EMAIL:
oriolcanals@hotmail.com
CONTE DE MOSTRA: "
Cuca de llum"
       
RAH-MON ROMA
WEB SITE:
www.rah-mon.com
TELÈFON: 93 727 46 72 i 607 40 89 47
EMAIL:
apali@rah-mon.com
CONTE DE MOSTRA: "
La creació" i
"
Quan es va perdre la immortalitat"
 rahmon roma  La subvenció...

Si el vostre centre educatiu està a la província de Barcelona podreu gaudir d'una important ajuda fins al desembre del 2011 inclòs, doncs el 50% del cost total l'assumeix la DIBA. Espavila't i aconsegueix una de les 8 ajudes que ens han atorgat! El text que trobareu al Catàleg d'accions de sensibilització 2011 de la Diputació de Barcelona és el següent:


As. COMSOC - Comunicació Social
Diades dels Contes del Món


Contant cançons i cantant contes aquest espectacle vol donar a conèixer la cultura popular de tradició oral dels pobles de la Terra, i en especial les diferents realitats socials dels països en vies de desenvolupament humà. La diada serà dinamitzada per un animador i conta-contes de l'As. AMAPEI o del grup Ara va de bo, col·laboradors del “Concurs de podcast – Contes del Món”. L'espectacle s'amenitza amb música en directe.

Durada: 1 hora

Espai: Espai escènic interior o exterior amb tarima, equip de so, i presa de corrent

Públic: infants, joves i comunitat educativa en general

Àrea de l’ajuntament: Solidaritat i Cooperació, Educació, Cultura, Joventut, Immigració

Cost per a l’ajuntament: 396 euros

Per sol·licitar aquesta activitat us podeu adreçar a:

As. COMSOC - Comunicació Social (Gerard Cárdenas i Damià Caro)
Tel. 647 61 96 18 i 652 23 23 78
Mail:
gerard.cardenas@contesdelmon.org i damia.caro@contesdelmon.org

Horari d’atenció al públic:
De dilluns a divendres de 9 a 20h.


Com observeu la petició ha de venir de l'Ajuntament del vostre municipi i el cost que apareix l'ha d'assumir la mateixa institució o el propi centre interessat. En tot cas heu de procurar enviar-nos omplert aquest document de sol·licitud de la "Diada dels Contes del Món".


La Diada...

Una selecció dels contes participants al "Concurs de podcast - Contes del Món" (67 contes en la primera edició i 161 històries en la segona) seran els protagonistes d'aquestes diades amenitzades per persones que en saben un bon tros de "cantar contes i contar cançons", doncs entre d'altres, segueixen l'exemple d'en Xesco Boix.

Anima't i celebra una "Diada dels Contes del Món" amenitzada pels conta contes de l'AMAPEI i del grup Ara va de bo.

No ho dubtis, i posa't en contacte amb l'
Associació COMSOC - Comunicació Social per detallar la informació i concretar l'acció.
diada contes del mon


Contacta...

As. COMSOC - Comunicació Social (Gerard Cárdenas i Damià Caro)
Tel. 647 61 96 18 i 652 23 23 78
Mail: gerard.cardenas@contesdelmon.org i damia.caro@contesdelmon.org


Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies