Titular notícies

Divendres 4 Març 2016
Estem a la recta final del període de participació del 7è Concurs de podcast - Contes del Món i les comunitats educatives, els col·lectius socials i les persones inscrites en parella o a títol individual, tenen fins el divendres 18 de març a mitja nit per fer-nos arribar a través del formulari de tramesa els contes que hagin creat en àudio, text i dibuix. Des de Comsoc - Comunicació Social vivim amb expectació la recepció dels materials i tenim moltes ganes d'escoltar uns relats sonors que -de ben segur- estan fets amb altes dosis de dedicació i il·lusió.

Dimarts 23 Febrer 2016
Avui estrenem a Verkami una campanya de micromecenatge per a fer possible l'edició del llibre "Quan perdem la por", un conte per la defensa d'un habitatge digne escrit i locutat per la jove Lúa Todó i il·lustrat per en Joan Turu. La història va quedar finalista del 6è Concurs de podcast - Contes del Món i ara, més enllà de formar part del llibre-disc del certamen, volem que aquest conte arribi als més petits i als més grans de les cases, de les comunitats educatives i col·lectius socials en un nou format de llibre il·lustrat i sonor.

Dijous 10 Desembre 2015
La setena edició del concurs de contes radiofònics compta amb més de mig centenar d'inscripcions, realitzades per escoles, instituts, ampa's, centres oberts, centres de normalització lingüística i persones que participaran de forma individual o en parella. Crearan podcasts amb contes populars, tradicionals i de creació pròpia d'arreu del món des de Barcelona, Castelló de la Plana, Lleida, Tarragona, Girona, i per primera vegada des d'Andorra la Vella. Des de COMSOC - Comunicació Social estem convençuts que els contes no tenen edat i gràcies a vosaltres ho estem demostrant. Gràcies!

Dilluns 23 Novembre 2015
Encara teniu l'oportunitat de contar la vostra història al 7è Concurs de podcast - Contes del Món i optar a formar part d'un llibre-disc, perquè des de COMSOC - Comunicació Social hem ampliat el termini d'inscripció fins el 4 de desembre del 2015. Fins ara ja s'han sumat a la iniciativa 32 comunitats educatives i 6 persones a títol individual de diferents territoris de parla catalana que es posaran a treballar per enviar abans del 18 de març del 2016 el conte popular, tradicional o de creació pròpia que desitgin i que els aproparà a una realitat social.

Dilluns 2 Novembre 2015
Hem realitzat un full informatiu sobre la setena edició del Concurs de podcast – Contes del Món que us anirà molt bé per compartir la iniciativa amb els companys i les companyes de la comunitat educativa, la família i el col·lectiu. Una alumna, una mestre, un mestre, i una periodista ens parlen del certamen des de la seva experiència directa i us animen a participar. Que no us adormin amb contes de fades, creeu podcasts amb històries socials. Les inscripcions estaran obertes fins el divendres 20 de novembre del 2016.

Dilluns 28 Setembre 2015
Comunitats educatives, moviments socials i persones de parla catalana del Planeta Terra, ara és l'hora de contar la història a través de la vostra veu i la dels vostres companys i companyes, ara és l'hora de compartir aquelles històries que us il·lusionen o us fan patir, ara és l'hora de compartir cultura popular d'arreu del món i en català a través dels contes radiofònics que t'animem a crear per participar al 7è Concurs de podcast - Contes del Món organitzat per COMSOC - Comunicació Social i que et pot permetre formar part d'un llibre i disc. La inscripció ja està oberta!

Dimecres 23 Setembre 2015
Aprofiteu aquesta oportunitat, activitats innovadores i cofinançades en un 80% poden ser vostres. Aprendre a fer ràdio i enregistrar un conte amb valors, amb el taller radiofònic, i viure una hora intensa com a espectador-actor superant dificultats gràcies a la cooperació i l'ajuda mútua, amb l'espectacle "Cooperem o competim?", són les dues accions que formen part del Catàleg d'accions de sensibilització de la Diputació de Barcelona i que podeu contractar amb un cost molt baix si formeu part d'un municipi o consell comarcal amb menys de 50.000 habitants.

Dimecres 9 Setembre 2015
Després de sis edicions del Concurs de podcast - Contes del Món i d'haver recollit més de 700 contes radiofònics creats per comunitats educatives principalment de Catalunya, el País Valencià i les Illes Balears -però també de Suïssa, França i els Estats Units- no en tenim prou. En volem més, volem escoltar les històries que ens mostren altres mons possibles, volem recordar les històries d'exili i de lluita dels nostres avis i àvies, volem conèixer les històries d'avui que vivim als diferents espais educatius, familiars, laborals, afectius i socials. Volem aprendre amb el conte tal i com ho fan els més petits, però també els més grans, perquè com deia l'enyorat Oriol Canals, els contes no tenen edat. Estimula la creativitat, cuida't la veu i participa al certamen amb el teu centre educatiu, ampa, col·lectiu o individualment. La teva història pot estar en el proper llibre i disc publicat per COMSOC - Comunicació Social.

Dimarts 30 Juny 2015
Els infants, joves i adults que han participat en el 6è Concurs de podcast - Contes del Món tindran la seva recompensa, el llibre i disc que recull els 24 relats finalistes serà una realitat. Gràcies al suport de 30 mecenes hem superat l'objectiu òptim de la campanya de finançament col·lectiu per publicar aquesta obra popular. Podrem gaudir de relats que ens apropen a diferents realitats socials del nostre planeta terra. Explicades directament amb el text, el dibuix i les veus dels petits i grans participants, perquè tots i totes som contacontes i la cultura ens pertany com a poble.

Dimarts 9 Juny 2015
Ja hem superat l'equador de la campanya de finançament col·lectiu per a fer possible el llibre i disc amb els contes del món, i la notícia és que anem per bon camí! Només ens falten 25 euros per arribar a l'objectiu mínim i 18 dies per aconseguir-ho. L'objectiu òptim és de 3.000 euros i seria bo arribar-hi, doncs més exemplars podrem fer i millor podrem acabar el material. Petits i grans han creat històries increïbles que ara volen ser llegides i escoltades. Només amb el suport de comunitats educatives com la vostra i persones com tu ho farem possible. Per cert, tenim noves recompenses!

Feed RSS de notícies