Titular notícies

Un CENTENAR de JOVES a la PRESENTACIÓ del CONCURS sobre CONTES del MÓN

Dimarts 17 Novembre 2009


En una autèntica festa va esdevenir l'acte de presentació de
“Contes del Món – Concurs de podcast” que va tenir lloc el dimecres 14 d'octubre del 2009 a les 11h, al Centre Artesà Tradicionàrius de Gràcia (Barcelona).


Finalment la data senyalada va arribar! El 14 d'octubre es va realitzar l'acte de presentació de “Contes del Món – Concurs de podcast” al Centre Artesà Tradicionàrius de Gràcia.

A l'acte vam gaudir dels contes i cançons del Jordi Roura i la Laura Pérez, del grup Ara va de bo; de l'Oriol Canals, coordinador de l'AMAPEI; i del Manel Hernández, del grup Articulat.

En concret, es van reunir més de 100 alumnes procedents de les escoles CEIPM Pau Vila (Sants - Montjuïc) i CEIP Reina Violant (Gràcia), de tercer i quart de Primària respectivament.

A més vam escoltar els contes Faula XinesaAbiyoyo, i Els tres pretenents que formen part de les històries de mostra què han compartit online els artistes per a què t'inspiris. Aquí tens algunes fotos de l'acte:


artistes sopa de pedres visio    
 
Totes les fotografies a
http://www.contesdelmon.org/album/presentacio
 
    .
Menys d'un Mes
Et recordem que queden menys de 30 dies perquè facis arribar els teus contes enregistrats al Concurs de podcast. En aquesta primera edició, està oberta als alumnes de Primària i Secundària dels centres educatius de la província de Barcelona. Els infants i joves hauran d'enregistrar històries de la seva pròpia cultura o d'altres tantes que cohabiten en el nostre planeta Terra.

Els contes han de ser enviats en format mp3 i anar acompanyats de música de creació pròpia o bé extreta del
catàleg de música lliure que suggereixen els organitzadors. Per a enviar-los, és tan simple com adjuntar-los al formulari d'inscripció que trobaràs en la web www.contesdelmon.org.

Els contes poden durar fins a 4 minuts, i ser d'autoria individual o col•lectiva. Els autors poden presentar a concurs més d'un podcast. L'obra ha de ser narrada en català, encara que es poden incloure frases en altres llengües sempre i quan no interfereixin en la comprensió de la mateixa. Trobaràs més informació a les
bases. A més, si necessites ajuda per enregistrar i amb quines eines fer-lo, COMSOC t'orienta a través d'un tutorial. I per a inspirar-te, aquí tens alguns contes de mostra.

Tothom pot participar!

El concurs és interactiu i a la portada de la web s'ofereixen 4 possibilitats de participació: pots
escriure i gravar un conte; pots escoltar-los; votar per a seleccionar els millors; i pots també celebrar una «Diada dels Contes del Món» al teu propi centre convidant als professionals conta contes i animadors amics de COMSOC que formen part d'AMAPEI - Associació de Músics i Animadors Professionals d'Espectacles Infantils.

Més sobre...: ong , internet , nens , escoles , concurs , podcasts , contes , mon
Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies