Titular notícies

JA TENIM ELS 24 CONTES FINALISTES DEL VÈ CONCURS DE PODCAST DELS CONTES DEL MÓN

Dimecres 23 Abril 2014

Després de la votació popular a través de les xarxes socials, us presentem els 24 contes finalistes del Vè Concurs de Podcast dels Contes del Món que seran publicats al cinquè llibre i disc. Una obra col·lectiva en la què hi seran presents 23 centres educatius de parla catalana de 20 municipis. Un material pedagògic i lúdic en el què podrem escoltar, llegir i sentir històries arrelades als pobles de la Terra narrades per infants, joves i adults. Enhorabona a tots i totes per la feina feta! 

Dels 132 contes presentats pels 47 centres educatius a la cinquena edició del "Concurs de Podcast - Contes del Món", el jurat va seleccionar 50 contes semifinalistes. Després, durant 10 dies, els i les internautes vau votar a través de les xarxes socials els 24 contes finalistes que publicarem al cinquè llibre i disc dels Contes del Món, que és el premi material del certamen. A continuació teniu els finalistes! 

Els 24 contes finalistes són...
 


De quines escoles, instituts i Centres de Normalització Lingüística són les històries?
 • Escola El Sitjar (Linyola)
 • Escola Sagrada Família - Avinyó (Barcelona)
 • Escola Vedruna-Tona (Tona)
 • Escola Elisenda de Montcada (Barcelona)
 • Escola La Muntanyeta (Barcelona)
 • CEIP Verntallat (Vall d'en Bas)
 • IES Miralcamp (Vila-real)
 • CEIP Germans Ochando (Almassora)
 • Escola Ignasi Iglesias (Tordera)
 • CEIP Elcano (Castelló de la Plana)
 • Escola Segimon Comas (Sant Quirze de Besora)
 • INS Doctor Puigvert (Barcelona
 • Institut Castellet (Sant Vicenç de Castellet)
 • INS Vilatzara  (Vilassar de Mar/Mollet)
 • Escola OSCUS (Barcelona)
 • INS Roquetes (Roquetes)
 • CNL de l'Hospitalet de Llobregat
 • CNL del Vallès Occidental (Ripollet)
 • CNL del Vallès Oriental (Sant Celoni)
 • CNL de Tarragona (Constantí)
 • CNL de Badalona i Sant Adrià de Besòs
 • (Sant Adrià de Besòs)
 • CNL del Maresme (Calella)
 • CNL del Maresme (Arenys de Mar)

Quines són les cultures dels relats?

 • Àfrica
 • Xina
 • Multicultural
 • Síria
 • Astúries
 • Medieval 
 • Catalunya
 • Japó
 • Mediterrani
 • Sud-amèrica
 • Rússia
 • Filipines
 • Terres de l'Ebre
 • Occident
 • Poble del Caixmir
 • Poble Massai
 • Camerun
 • Gambia
Aquestes 24 històries seleccionades per les votacions seran publicades amb el seu text, dibuix i àudio en el cinqué "Llibre i disc dels Contes del Món". Els llibres i disc de les altres quatre edicions els podeu adquirir a la nostra botiga online i a les nostres "Llibreries amigues", avui 23 d'abril a Les Rambles de Barcelona, a l'alçada del c/ Nou de la Rambla.

Agraïments i felicitacions!

Des de l'Associació COMSOC - Comunicació Social volem agraïr la participació de totes les comunitats educatives. Us felicitem pels espais interculturals i els contes que heu generat, per promoure la cultura popular i per com heu implicat a les famílies, als infants, joves i adults, i als docents. Us donem l'enhorabona a totes i tots!

Gràcies a vosaltres i a la vostra complicitat continuem aprenent i transmetent la cultura popular de tradició oral dels pobles de la Terra, utilitzant les tecnologies de la comunicació i la informació. Us esperem a la sisena edició amb més contes, més històries i més aprenentatges...

Comentaris
 1. roger jan lucas miguel esra ( 25/04/2014 11:11:36 )
  El conte:les Esnsenyanses del déu de la pluja es el millor de tots perquè l'hem fet els de l'escola de la muntanyeta.
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies