Titular notícies

El SEGON CONCURS dels CONTESDELMON.ORG i la PRESENTACIÓ del LLIBRE a RÀDIO CIUTAT de BADALONA

Dijous 23 Setembre 2010


El dijous 16 de setembre a les 20'30h en el programa Nines Russes de Ràdio Ciutat de Badalona (94.4 FM i
online) vam parlar del segon Concurs Contesdelmon.org obert a centres educatius de Primària i Secundària de Catalunya i de l'acte de presentació del primer llibre i disc del "Concurs de podcast - Contes del Món". Per cert, ja tens un exemplar? El pots reservar online!


Cristina Pitarque -la locutora del Nines Russes- i Damià Caro -membre de COMSOC - Comunicació Social- van recordar que s'ha obert un segon període de preinscripció per participar en la segona edició del Concurs Contesdelmon.org. Un període que tanca el divendres 24 de setembre. Així les comunitats educatives que van sol·licitar una mica més de temps per animar-se han tingut 24 dies del mes de setembre per a fer-ho. Pots omplir el formulari online!

La notícia més important sense dubte va ser la confirmació de què el dijous 14 d'octubre es realtzarà a l'Abacus de L'Hospitalet de Llobregat l'acte de presentació del "Llibre i disc dels Contesdelmon.org". Serà un moment de trobada amb els autors que van participar a la primera edició de la iniciativa. Us animeu a venir?

 
llibre contes del mon llibre obert concurs contes podcast

Una "Ràdio amiga" de Contesdelmon.org...

nines russes rcb Nines Russes de Ràdio Ciutat de Badalona (94.4 FM i online) es un programa presentat per Cristina Pitarque i Carlotta Santos que emet, cada quinze dies, dos contes dels concurs els dilluns a les 20'45h. L'espai busca reflectir la diversitat que veiem als carrers mitjançant la interacció de les persones i les idees; la cultura i l’opinió; el passat, el present i el futur de Badalona.


Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies