Titular notícies

Els VOSTRES CONTES S'ESCOLTEN a TOT el MÓN

Dimarts 12 Gener 2010


Les obres sonores que han participat en la primera edició del Concurs
Contesdelmon.org, gràcies a estar sota una llicència Creative Commons, estan a la disposició de totes aquelles ràdios amigues que vulguin fer-ne difusió. De fet ahir dilluns 11 de gener van començar a emetre els contes participants al programa Nines Russes de Ràdio Ciutat de Badalona i molt aviat sonaran al Món Obert de Radio L'H. Felicitats a tots els què heu contribuït a construïr aquest bell somni!


COMSOC - Comunicació Social amb la col·laboració de SICOM, cada dissabte de 11 a 12h, emetem un conte del concurs en el Món Obert, el programa de cooperació i solidaritat de Ràdio L'Hospitalet (96.3 FM i online) conduït per Carolina Clemente. El conte serà presentat pels seus mateixos autors, alumnes i docents participants.

A més, Nines Russes de Ràdio Ciutat de Badalona (94.4 FM i online) ha començat aquest dilluns 11 de gener a emetre  els contes. Cada quintze dies, els dilluns a les 20'45h, emetran dos contes. La diversitat que veiem als carrers es veu reflectida en aquest magazine, on interactuen les persones i les idees; la cultura i l’opinió; el passat, el present i el futur de Badalona. El programa es presentat per Cristina Pitarque i Carlotta Santos.


VOLS EMETRE els CONTES del MÓN?


Iniciem un any ple d'aventures!! Per part de COMSOC - Comunicació Social us animem a emetre els contes participants del primer "Concurs de podcast - Contes del Món" amb web
www.contesdelmon.org

Així sereu una Ràdio amiga!
http://www.contesdelmon.org/ca/premsa/radio

La setmana del 21 de desembre els internautes van votar els seus 50 contes preferits entre les 67 obres sonores que ens van arribar dels centres educatius de Primària i Secundària de la província de Barcelona. Posteriorment el dimecres 30 de desembre el jurat del concurs, format per periodistes de la ràdio i representats d'ONL, va triar les 24 històries que formaran part del llibre i cd d'àudio de la iniciativa.

Aquí trobareu tots els "Contes participants"
http://www.contesdelmon.org/ca/vota/contes.html

Aquí els 50 contes més votats pels internautes
http://www.contesdelmon.org/news/ca_ES/2009/12/26/0001/aqui-tenim-els-50-contes-mes-votats-online-de-contesdelmon-org

I finalment, aquí trobareu els 24 "Contes finalistes"
http://www.contesdelmon.org/news/ca_ES/2009/12/31/0001/el-jurat-de-contesdelmon-org-resol-els-24-contes-finalistes

Ens agradaria incloure la vostra programació d'emissió dels contes a l'apartat "Escolta" indicant: programa / ràdio / dia i hora.
http://www.contesdelmon.org/ca/escolta


Més sobre...: ong , internet , contes , del món , concurs , podacast , oralitat , tradicio
Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies