Titular notícies

Dijous 27 Novembre 2014
El dimarts 25 de novembre el programa Territori Clandestí de Ràdio 4 presentat per Consol Sàenz i Irene Desumbila, va dedicar uns minuts a destacar la sisena edició del Concurs de podcast - Contes del Món. La periodista Irene Desumbila va parlar amb en Damià Caro, membre de COMSOC - Comunicació Social, i posteriorment ha creat el reportatge que a continuació podeu escoltar.

Dimarts 7 Gener 2014
Un any més, la ràdio local Ona de Sants-Montjuïc (94.6 fm) ha dut a terme la seva "Maratona" amb una recollida de joguines, del 20 desembre al 5 de gener, i una programació radiofònica especial, del 3 al 5 de gener, en la que Contes del Món ha col·laborat. L'objectiu de la iniciativa és "posar un petit gra de sorra, perquè el dia de reis tots els nens tinguin un somriure i una il·lusió per seguir creixent". 

Dimarts 24 Setembre 2013
Un any més, Ràdio 4 continua donant suport a Contesdelmon.org, no només col·laborant en la gravació del disc dels "Llibres i disc del Concurs de podcast", sinó també amb l'emissió dels contes participants al concurs. Així, el magazín El millor de cada casa (freqüències i online) emetrà de nou cada setmana una història del Concurs dels Contesdelmon.org com a Ràdio Amiga. Aquesta és una de les diverses emissores que emeten periòdicament els contes i que recolzen el projecte educatiu. 

Dilluns 1 Juliol 2013
El programa Tot un món de TV3 s'ha desplaçat fins a l'Escola de Sant Esteve de Guialbes, finalistes de la quarta edició del Concurs de podcast - Contes del Món, per copsar de primera mà la gran experiència intercultural que han viscut petits i grans gràcies al haver-hi participat. En el capítol rebrem un tast de les tradicions, les danses i els contes típics de Romania i del Marroc. Ho voleu veure? Aquí teniu el vídeo!

Dilluns 20 Maig 2013
El dijous 16 de maig, el Bon Dia Menuts! de Ràdio Tordera (107. FM i online) va realitzar un programa especial sobre el Concurs de Podcast-Contes del Món, en el que van participar els infants de 6è de l'Escola Ignasi Iglesias, finalistes de la quarta edició amb dos contes, la seva tutora Roser, i la Sara López, membre de COMSOC - Comunicació Social. El programa, presentat per Alberto Rojo, ja porta nou temporades en antena sent el rellotge i altaveu de centenars d'infants i adults que treballen amb els més joves. 

Dissabte 29 Setembre 2012
El dijous 27 de setembre a les 8'05h el Bon Dia Menuts! de Ràdio Tordera (107. FM i online), presentat per Alberto Rojo, va acompanyar el despertar de la mainada amb la veu d'en Damià Caro, membre de COMSOC - Comunicació Social, qui va recordar als més petits del municipi la proposta del Concurs dels Contesdelmon.org: aprenentatge, diversió i locució. El BDM de Tordera ja porta nou temporades en antena sent el rellotge i altaveu de centenars d'infants i adults que treballen amb els més joves de les cases.

Dimarts 25 Setembre 2012
El dissabte 15 de setembre, entre les 15 i les 16h, el programa Solidaris de Catalunya Ràdio (freqüències i online) presentat per Rita Marzoa va animar a participar al 4rt "Concurs de podcast - Contes del Món" a infants, joves, centres educatius i comunitats catalanes que viuen a l'exterior. Podeu escoltar el fragment de veu en el què Damià Caro, membre de l'Ass. COMSOC - Comunicació Social, anuncia la convocatòria d'una iniciativa que estimula l'aprenentatge significatiu a través d'una participació activa i inclusiva.

Dimecres 1 Agost 2012
Com han fet diverses "Ràdios amigues" durant el curs, però aquesta vegada a les vacances, Mataró Ràdio (89.3 FM i online) torna a emetre a l'agost els contes del "Concurs de podcsat - Contes del Món" dins del seu magazin matinal "Viu la vida dia a dia". El programa presentat per Mª Lluïsa Aranaz està obert a conèixer totes les iniciatives ciutadanes, entre elles els contes dels infants i joves dels Països Catalans que han participat en el tercer concurs. Podreu escoltar les històries de dilluns a divendres de 10 a 13h.

Dimecres 15 Febrer 2012

El programa Nines russes de Ràdio Ciutat de Badalona ha volgut celebrar el dia mundial de la ràdio parlant de la contribució del mitjà a la societat per garantir i fomentar la lliure circulació d'idees i la llibertat d'expressió. Valors que apuntalen les societats obertes i democràtiques. I ho ha fet entrevistant el dilluns 13 de febrer a mestres i alumnes de l'Escola Margarida Xirgu de Badalona

Divendres 3 Febrer 2012

“L’art d’explicar contes pot servir per transmetre valors com la interculturalitat i el respecte, construint un espai de creativitat i de cultura de pau”, ha explicat Damià Caro, representant de COMSOC - Comunicació Social, sobre el "Concurs de podcast - Contes del Món" al programa Nines russes de Ràdio Ciutat de Badalona. “El conte ens permet educar la intel•ligència emocional dels nens, per canviar dinàmiques relacionals mitjançant històries”.

Feed RSS de notícies