Titular notícies

Dimarts 22 Febrer 2011

El dissabte 19 de febrer de 2011 al programa "Món Obert" de Ràdio L'Hospitalet (96.3 FM i online) vam tenir l'ocasió d'escoltar el conte "Aidni, el camí cap a la pau" dels alumnes de 3er de Primària de l'Escola Daniel Mangrané del municipi de Jesús, al Baix Ebre. Va ser a la secció "Contes del Món" dedicada al Concurs de Podcast, on cada dissabte hi podeu escoltar una de les 24 històries finalistes de l'edició d'enguany. Aquí us en recollim el fragment.

Dilluns 14 Febrer 2011

El dissabte 12 de febrer al Món Obert de Ràdio L'Hospitalet vam tenir ocasió d'escoltar el conte "El gegant d'Escòcia" dels alumnes de segon de Primària de l'Escola Antònia Simó i Arnó d'Almacelles. Va ser a la secció "Contes del Món" que s'emet cada dissabte dins el programa Món Obert que podeu escoltar de 10 a 12h a Ràdio L'Hospitalet (96.3 fm i online). Els 24 contes finalistes de la segona edició del "Concurs de podcast - Contes del Món" s'emeten setmanalment en aquest espai dedicat a la solidaritat i la cooperació.

Dimecres 9 Febrer 2011

El dissabte 5 de febrer a la secció del programa
Món Obert de Ràdio L'Hospitalet (96.3 FM i online) dedicada als Contes del Món hi vam poder escoltar el conte "L'esquirol de Sant Iscle va demanar maduixes", un conte de creació pròpia dels alumnes de 2on de Primària de l'Escola Dones d'Aigua de Sant Iscle de Vallalta.

Dimecres 2 Febrer 2011

El dissabte 29 de gener a la secció del programa
Món Obert de Ràdio L'Hospitalet (96.3 FM i online) dedicada als Contes del Món hi vam poder escoltar el conte "La pedra màgica" dels alumnes de 2on de Primària de l'Escola Santa Margarida de Quart. Aquí us en recollim el fragment.

Dimecres 26 Gener 2011

El dissabte 22 de gener en el programa
Món Obert de Radio L'Hospitalet (96.3 FM i online) vam escoltar el conte "Un arbre molt especial" dels alumnes de 2on de Primària de l'Escola Antònia Simó i Arnó d'Almacelles. Recordeu que cada setmana el Món Obert dedica una secció als contes participants en el segon "Concurs de podcast - Contes del Món".

Dilluns 17 Gener 2011

El dissabte 15 de gener del 2011 el
Món Obert de Ràdio L'Hospitalet (96.3 FM i online) ha començat a emetre els vostres contes! El programa dedicat a la solidaritat i la cooperació de la ciutat de L'Hospitalet de Llobregat, tal i com va fer l'any passat en aquestes entrevistes, reestrena la secció "Contes del Mon". Un espai on setmanalment escoltarem els 24 contes finalistes -i als seus autors- de la segona edició del "Concurs de podcast - Contes del Món". En aquesta ocasió ens apropem al Senegal amb el conte titulat "En Badou, Lala i la flor màgica", narrat pels alumnes de 3r de Primària de l'Escola Antoni Gaudí de Santa Coloma de Gramanet. No te'l perdis, fins i tot han fet un vídeo del relat!

Dimecres 7 Juliol 2010

El dissabte 26 de juny en el Món Obert de Ràdio L'Hospitalet (96.3 FM i online) part de la comunitat educativa del
Col·legi Cor de Maria Sabastida de Barcelona va presentar un conte ambientat al continent africà titulat "Àfrica". Es tracta de la darrera entrevista dedicada al "Concurs de podcast - Contes del Món" de la temporada 2009/10. Així acabem amb les converses que hem dedicat des del mes de gener als autors i autores dels 24 contes que formen part del "Llibre i disc dels Contesdelmon.org".

Dissabte 26 Juny 2010

El dissabte 19 de juny en el
Món Obert de Ràdio L'Hospitalet (96.3 FM i online) part de la comunitat educativa del Col·legi l'Estel de Granollers va compartir un conte ambientat a Mali: "Mumali i el xiulet màgic". Joves de 4rt d'ESO van explicar com amb Internet, amb l'Audacity (un editor de so lliure)  i les recomanacions que donem a l'apartat "Suport", van generar aquesta obra sonora. Una activitat, la participació en un concurs de contes del món enregistrats en mp3, que els ha motivat i que els ha permès contribuir a formar part del primer "Llibre i disc dels Contesdelmon.org".  Per cert, ja l'has reservat online?

Divendres 18 Juny 2010

El dissabte 12 de juny en el Món Obert de Ràdio L'Hospitalet (96.3 FM i
online) vam conversar amb part de la comunitat educativa de l'Institut Estany de la Ricarda d'El Prat de Llobregat que ens van presentar una història ambientada al Marroc: en Joha predicador. Un conte treballat a l'Aula Oberta de l'Institut, com altres 5 obres que van presentar i que pots escoltar a l'apartat "Contes participants". A més, el relat sonor que destaquem el trobaràs al "Llibre i disc dels Contesdelmon.org".

Dimecres 9 Juny 2010

El dissabte 5 de juny en el Món Obert de Ràdio L'Hospitalet (96.3 FM i online) vam conversar amb part de la comunitat educativa del Col·legi l'Estel de Granollers que ens van presentar un dels seus dos contes participants en el "Concurs de podcast - Contes del Món". Els dos relats sonors els trobareu al llibre i disc dels Contesdelmon.org que ja podeu reservar online, i en aquesta entrevista escoltarem a joves de 4rt d'ESO com autors d'un conte ambientat a Mèxic: "Amanda". Una història que ens explica com celebren el dia dels difunts al país centreamericà, en aquest cas, el 2 de novembre.

Feed RSS de notícies