Titular notícies

Divendres 27 Maig 2011
El dissabte 21 de maig al programa "Món Obert" de Ràdio L'Hospitalet (96.3 FM i online) vam tenir ocasió d'escoltar el conte "L'ocell de la felicitat" dels joves de 1er d'ESO de l'Institut Jaume Vicens Vives de Girona. Cada dissabte, de 10 a 12h del matí, el "Món Obert" emet un dels contes finalistes de la segona edició del "Concurs de podcast - Contes del Món" presentat pels seus autors. També els emetens periòdicament les nostres "Ràdios amigues". Una altra forma d'asaborir plàcidament les històries és amb el "Llibre i disc dels Contes del Món" que podeu reservar online.

Divendres 20 Maig 2011
El dissabte 14 de maig al programa "Món Obert" de Ràdio L'Hospitalet (96.3 FM i online) vam tenir ocasió d'escoltar als alumnes de l'Escola Mare de Déu de Montserrat de Castellbisbal, joves de 6è de Primària que han participat en la segona edició del "Concurs de podcast - Contes del Món" amb el relat "La guerra de Bagdad". Aquest, i la resta de finalistes del Concurs els trobareu en el 2on "Llibre i disc dels Contesdelmon.org" que podeu reservar online. Recordeu que el programa "Món Obert" seguirà emetent fins al juny, cada dissabte de 10 a 12h, les històries participants al Concurs.

Dimecres 27 Abril 2011

El dissabte 23 d'abril al programa Món Obert de Ràdio L'Hospitalet (96.3 FM i online) vam escoltar el conte "El cementiri dels elefants", un dels 24 contes finalistes del segon "Concurs de podcast - Contes del Món" i que forma part del
segon "Llibre i disc dels Contesdelmon.org" que ja podeu reservar online. La Diada de Sant Jordi va ser un dia més per la solidaritat i la cultura popular de tradició oral dels pobles de la Terra. En aquesta ocasió, gràcies a les veus dels joves de 5è de Primària de l'Escola Les Pinediques de Taradell ens apropem a la cultura africana.

Dijous 21 Abril 2011

El dissabte 16 d'abril al programa "Món Obert" de Ràdio L'Hospitalet (96.3 FM i online) vam tenir l'ocasió d'escoltar, dins la secció dedicada al "Concurs de podcast - Contes del Món", l'aventura de "La gallina treballadora". Una narració creada pels alumnes de 5è de Primària de l'Escola Guerau de Liost de Les Franqueses del Vallès. Aquest és un dels 24 contes finalistes de la segona edició del Concurs que forma part del "Llibre i disc dels Contesdelmon.org", una obra col·lectiva que podeu reservar online. Cada setmana podreu escoltar en
el Món Obert, com en d'altres "Ràdios amigues" una d'aquestes històries. Teniu una cita tots els dissabtes de 10 a 12h.

Dijous 14 Abril 2011

El dissabte 9 d'abril al programa "Món Obert" de Ràdio L'Hospitalet (96.3 FM i online) vam tenir ocasió d'escoltar, dins la secció dedicada al "Concurs de podcast - Contes del Món", el conte "El colibrí i les flors", una narració dels alumnes de 5è de Primària de l'Escola Margarida Xirgu de Badalona. Aquest conte, com la resta d'històries finalistes, el trobareu al 2on Llibre i Disc dels Contes del Món que estarà disponible des del dia de Sant Jordi. Però si ja el voleu reservar només cal que ompliu aquest formulari.

Dissabte 9 Abril 2011

El dissabte 2 d'abril al programa "Món Obert" de Ràdio L'Hospitalet (96.3 FM i online) vam tenir ocasió d'escoltar, dins la secció dedicada al "Concurs de podcast - Contes del Món", el conte "El corb i l'ocell", una narració de creada pels alumnes de 5è de Primària de l'Escola Collaso i Gil de Barcelona.
En el Món Obert, el programa dedicat a la cooperació i la solidaritat de L'H, cada setmana podreu escoltar els contes finalistes del segon "Concurs de podcast - Contes del Món. Recordeu: tots els dissabtes de 10 a 12h.

Dilluns 28 Març 2011

El dissabte 26 de març al programa "Món Obert" de Ràdio L'Hospitalet (96.3 fm i online) vam tenir ocasió d'escoltar, dins la secció dedicada al "Concurs de podcast - Contes del Món", el conte "La bruixa de Castanyadell", una narració de creació pròpia dels alumnes de 5è de Primària de l'Escola Les Pinediques de la població de Taradell. Recordeu que el Món Obert segueix emetent els contes finalistes d'aquesta edició. Els podeu escoltar tots els dissabtes de 10 a 12h.

Dimarts 22 Març 2011

El dissabte 19 de març al programa Món Obert de Ràdio L'Hospitalet (96.3 FM i online), dins la secció dedicada al "Concurs de podcast - Contes del Món", vam poder escoltar dos contes: "La vergonya de la Lluna", una història narrada pels alumnes de 4rt de Primària de l'Escola la Tordera de Santa Margarida de Palautordera i el conte "Braman i el tigre" dels alumnes de 4rt de Primària de l'Escola Vedruna del municipi de Tona. En aquesta ocasió en vam escoltar dos perquè la setmana anterior vam requerir de més minuts per parlar sobre la situació nuclear del Japó i no es va emetre el respectiu relat sonor. Aquests són dos dels 161 contes que han participat enguany al concurs i els trobareu sempre a "Escolta".

Dilluns 7 Març 2011

El dissabte 5 de març al programa Món Obert de Ràdio L'Hospitalet (96.3 fm i online) vam tenir ocasió d'escoltar el conte "La inundació de Cuba" a la secció que dedicada al "Concurs de Podcast - Contes del Món". Es tracta del conte participant dels alumnes de 3er de Primària de l'Escola Margarida Xirgu de Badalona. Recordeu que el Món Obert seguirà emetent les històries finalistes del segon concurs cada dissabte de 10 a 12h del migdia.

Dimecres 2 Març 2011

El dissabte 26 de febrer a la secció "Contes del Món" del programa Món Obert de Ràdio L'Hospitalet (96.3 fm i online) vam tenir ocasió d'escoltar "El nenúfar", una de les 24 històries finalistes. En aquest cas, parlem del conte participant dels alumnes de 3er de Primària de l'Escola Vedruna de Tona. Recordeu que podeu escoltar el programa Món Obert tots els dissabtes de 10 a 12h a Ràdio L'Hospitalet.

Feed RSS de notícies