Titular notícies

Dimecres 28 Gener 2015
El diumenge 24 de gener en Jordi Tonietti es va estrenar amb l'espectacle Cooperem o competim? a l'avinguda Sant Llorenç de Sant Sadurní d'Anoia, precisament en un barri on es presentava un pla comunitari. En Jordi i totes les participants van lograr l'objectiu del relat, trobar l'ocell de la felicitat. Un objectiu aconseguit gràcies al suport mutu i a la solidaritat viscuda durant la jornada. Va ser una primera vegada molt maca!

Dimarts 23 Desembre 2014
El dijous 18 de desembre el teatre del Centre Cívic La Fonteta de Sant Feliu de Codines es va omplir de gom a gom per escoltar en Carles Cuberes amb la història de l'espectacle Cooperem o competim?. Un espectacle que ens conta la història tibetana de l'ocell de la felicitat i ens fa viure les aventures d'un vailet i els seus veïns per recuperar l'alegria perduda.

Dilluns 8 Desembre 2014
El dimarts 2 de desembre gairebé 150 alumnes de l'Escola Benviure de Castellbisbal van xalar de valent amb l'espectacle Cooperem o competim? que l'animador Rah-mon Roma i en Damià Caro, membre de COMSOC - Comunicació Social, van portar damunt de l'escenari amb la companyia dels diferents personatges tibetans que apareixen al llarg de la història. Una història on no només en conten una història i ens canten cançons, sinó que nosaltres podem ser els protagonistes de la mateixa, sempre i quan cooperem per a recuperar la felicitat del poble.

Dimecres 19 Novembre 2014
El 15 de novembre l'Oriol Canals ha animat l'espectacle Cooperem o competim? per primera vegada, i ho ha fet a la Plaça de l'Ajuntament d'Alella. Petits i grans s'ho han passat d'allò més bé! Al final de l'espectacle la Júlia, una nena del poble, ens ha comentat "és el millor conte que he sentit mai".

Dimecres 19 Novembre 2014
L'animador Rah-mon Roma va dinamitzar una Diada dels Contes del Món a la Biblioteca Frederica Montseny del municipi. Una sessió íntima, plena de contes i cançons d'arreu del món, explicats amb la sensibilitat humana i musical d'en Ramon. L'acte es va poder celebrar gràcies a l'Ajuntament de Canovelles i al suport de la Diputació de Barcelona.

Divendres 26 Setembre 2014
Diu que una vegada hi havia un poble situat en una vall del Tibet. Aquest era un poble gris, sense alegria, sense jocs, sense pessigolles, sense abraçades ni petons, sense música i sense danses; els nens no jugaven i les rialles havien deixat d’existir per deixar pas només al silenci i la tristesa. I és que aquell poble feia molts i molts anys que havia perdut una cosa molt valuosa, potser la més valuosa de totes, però que no es pot comprar ni amb tot l’or del món. Sabeu què és? La felicitat! El nou espectacle "Cooperem o competim?" que us proposem des de l'Ass. COMSOC - Comunicació Social ha estrat produit per Oriol Canals, Carles Cuberes, Rah-mon RomaJordi Tonietti i Damià Caro, i compta amb el cofinançament de la Diputació de Barcelona.

Dilluns 21 Juliol 2014
L'Escola Bressol Municipal Les Caliues de La Garriga va celebrar el final del curs 2013/14 amb l'animació d'en Jordi Tonietti i les aventures contades i cantades de l'espectacle Diades dels Contes del Món. El divendres 18 de juliol a la tarda gairebé totes les famílies de l'escoleta estaven preparades per gaudir una bona estona, i fins i tot la pluja va fer acte de presència.

Dilluns 14 Juliol 2014
El dijous 10 de juliol a la tarda en Carles Cuberes va animar una Diada dels Contes del Món en el marc de la Festa de benvinguda dels infants sahrauís a Gavà, en concret a la Plaça Jaume Balmes, davant l'Ajuntament. Les famílies que s'hi van apropar van poder gaudir de contes fets per infants i joves que han participat al Concurs de podcast - Contes del Món.

Dilluns 30 Juny 2014
Avui iniciem la primera Diada dels Contes del Món de les vuit que estan programades a Santa Coloma de Gramenet dins el cicle Rodamons 2014 que organitzen les biblioteques i el Departament de Solidaritat de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet. Així doncs a partir de les 18h, l'Oriol Canals animarà la tarda a les famílies que s'apropin a la Biblioteca Central del municipi. T'hi pots apropar avui i altres dies, compartim la programació a continuació.

Dijous 12 Juny 2014
El dilluns 9 de juny, la Plaça de les Moreres es va omplir de contes i cançons d’arreu del món, en l'espectacle Diada dels Contes del Món, a càrrec de l'animador Oriol Canals. L’activitat va comptar amb una gran participació de pares i mares amb els seus fills i filles. Un esdeveniment que es va poder celebrar gràcies a l'Ajuntament de Vacarisses i al suport de la Diputació de Barcelona

Feed RSS de notícies