Titular notícies

Divendres 1 Juny 2012
Des de l'Associació COMSOC – Comunicació Social convoquem el Concurs d'il·lustració “Samarretes de conte. Una iniciativa que us anima a dibuixar per estampar la samarreta del “Concurs de podcast – Contes del Món”. Il·lustracions que reflecteixin una proposta participativa en la què infants i joves alimenten la cultura popular de tradició oral amb els seus audiocontes. Els premis són dues samarretes (una de dona i una d'home) i el reconeixement públic de l'autoria a la web. El període de participació finalitza el diumenge 8 de juliol i les votacions són oline. Dibuixa, participa, i promou la votació de la teva obra a través de les xarxes socials!

Dimecres 30 Maig 2012
Des de l'Associació COMSOC - Comunicació Social volem trobar una persona què tingui empenta i il·lusió per assumir la responsabilitat de vendre els llibres i discs del "Concurs de  podcast - Contes del Món". No n'hi ha prou en tenir una bona idea, una participació social elevada en quantitat i qualitat, i tenir un bon producte resultant. Cal saber comercialitzar-lo i obtenir un retorn econòmic que contribueixi a la sostenibilitat del concurs i a fer possible les futures publicacions. És per això que si teniu experiència com a comercial o coneixeu a alguna persona amb aquesta característica, poseu-vos en contacte!

Dimarts 17 Abril 2012

Des de l'Associació COMSOC - Comunicació Social arran la manca de suport públic per tirar endavant la publicació del tercer llibre i disc hem impulsat una campanya online a través de la plataforma Verkami titulada "Infants i joves són els autors del llibre i disc dels Contesdelmon.org". Una eina de micromecenatrge que ens permetrà entre les aportacions de tots i totes fer possible aquesta obra col·lectiva en la què infants i joves de Catalunya, el País Valencià i les Illes Balears narren en àudio, text i dibuix la cultura dels pobles de la Terra. Unes aportacions que tenen atractives recompenses: exemplars del material a un preu inferior al PVP, aparèixer com a mecenes en el llibre i un convit a la festa de celebració. D'aquesta manera les persones, escoles i col·lectius interessades en l'obra avancen els diners per fer possible la publicació i n'obtenen avantatges.

Dimecres 11 Abril 2012

Comença el compte enrere! 40 dies per fer possible entre tots i totes la publicació del tercer llibre i disc de Contes del món. Des del dimarts 10 d’abril i fins el diumenge 20 de maig l’Associació COMSOC – Comunicació Social hem posat en marxa una campanya que ens pot permetre tirar endavant la publicació del tercer llibre i disc dels Contesdelmón.org, amb  l’ajuda de tots vosaltres i gràcies a Verkami.

Dimecres 28 Març 2012

Des de l’Associació COMSOC hem posat en marxa una iniciativa que ens pot permetre tirar endavant la publicació del tercer llibre i disc dels Contesdelmon.org, amb l’ajuda de tots i totes vosaltres i gràcies a Verkami. Disposem de 40 dies per aconseguir el repte. L’inici de la campanya serà el dimarts 10 d’abril. Des del mateix moment que es presenta el projecte a la web de Verkami, disposem de 40 dies (fins el 20 de maig) per aconseguir recollir la totalitat de diners que ens calen per executar la proposta. Les aportacions dels mecenes serviran per cobrir les despeses de maquetació, impressió i distribució del llibre i disc. El treball realitzat pels diferents professionals implicats serà cobert només per la venda directa del llibre, que tindrà un preu de 12€. Entre tots podem fer que el tercer llibre i disc de Contes del Món siguin una realitat. Comptem amb vosaltres!

Dilluns 30 Gener 2012

Des de l'Associació COMSOC - Comunicació Social us animen a participar en aquest procés de transformació en el què volen passar de ser una associació a una cooperativa. Una conversió no només de naturalesa jurídica, sinó de relacions internes i externes que procuren un major arrelament social de l'entitat i de les iniciatives que impulsen. Un canvi motivat per la necessitat d'encarar la situació actual amb noves energies i la voluntat de potenciar l'autogestió col·lectiva dels projectes vinculats a "El portal del turisme responsable" amb web www.coneixmon.org i al "Concurs de podcast - Contes del Món" amb web www.contesdelmon.org. COMSOC us convida a formar part del col·lectiu com a treballadors/es, amb contribució econòmica i de forma voluntària, per tal d'enfortir una entitat que preten socialitzar la comunicació creant espais comunitaris de coneixement, diàleg i intercanvi popular.

Dilluns 16 Gener 2012

L'anunci de tancament de la Televisió i la Ràdio de L'Hospitalet fet pel consistori abans d'acabar l'any 2011, i destacat en aquesta notícia, ja ha tingut la seva plasmació en la realitat comunicativa de la ciutat: el 31 de desembre va ser el darrer dia d'emissió de la TV de L'H i el de tots els programes fets per col·laboradors de l'emissora de ràdio: en total 12 programes de ràdio suprimits i centenars de veus silenciades. En Damià Caro, col·laborador del Món Obert de Ràdio L'Hospitalet i membre de l'Associació COMSOC - Comunicació Social, denuncia la decisió de l'Ajuntament de L'Hospitalet de prioritzar els interessos de la burgesia capitalista i renunciar a mantenir els altaveus informatius de la societat hospitalenca. La decisió municipal afectarà l'emissió dels contes d'infants i joves que han participat en el tercer "Concurs de podcast - Contes del món", però encara tenim moltes "Ràdios amigues".

Divendres 23 Desembre 2011

Des de l'Associació COMSOC - Comunicació Social volem agraïr-vos la gran acollida que heu donat a la tercera edició del "Concurs de podcast - Contes del Món". D'entre els 46 centres educatius de 36 municipis inscrits, heu participat efectivament 40 escoles i instituts de 32 municipis de Catalunya amb un total de 162 contes escrits, enregistrats en mp3 i il·lustrats. Contes populars, tradicionals i fins i tot de creació pròpia que ens apropen a 58 pobles de la Terra dels cinc continents. Us agraïm el treball fet, tant a les comunitats educatives que heu participat efectivament com a aquells què no heu tingut temps d'enviar els contes. En tot cas, entre tots enriquim la cultura popular de tradició oral amb les noves tecnologies de la comunicació i la informació.


Dilluns 19 Desembre 2011

Ha arribat la setmana de la votació popular online! A partir d'avui dilluns 19 i extraordinàriament fins al diumenge 25 de desembre podeu votar entre els 50 contes seleccionats pels membres del jurat! Històries que de ben segur us semblaran interessants, com totes les què han participat en el tercer "Concurs de podcast - Contes del Món". Podeu efectuar les vostres votacions a través del "Formulari de votació" de la pàgina web. Els 24 contes més votats pels internautes formaran part del tercer "Llibre i disc dels Contes del Món" editat per l'Associació COMSOC - Comunicació Social. Voteu, teniu una setmana! I sobretot, gaudiu d'aquestes històries plenes de sentits!

Dijous 15 Desembre 2011

Us presentem els membres del jurat que decidiran quins són els 50 contes semifinalistes del tercer "Concurs de podcast - Contes del Món". Com sabeu, les obres escollides formaran part del tercer "Llibre i disc dels Contes del Món", una obra col·lectiva on hi podreu llegir, veure i escoltar contes arrelats als pobles de la Terra. Els i les sis membres del jurat faran una tria dels 163 podcast participants. Voleu saber qui forma del jurat? Continueu llegint!

Feed RSS de notícies