Titular notícies

Dimarts 6 Juliol 2010

El dimecres 30 de juny va finalitzar el període de preinscripció per al "2on Concurs de podcast - Contes del Món" que es desenvoluparà en el curs escolar 2010/11. En aquesta iniciativa oberta a les comunitats educatives de Primària i Secundària de Catalunya s'han animat a participar -per ara- setanta centres educatius de quaranta dos municipis. Quants infants, joves, docents i famílies que enregistraran en mp3 un conte arrelat als pobles de la Terra! Els relats sonors s'emetran a les "Ràdios amigues" i es publicaran en el "Llibre i disc dels Contesdelmon.org".


Dimarts 9 Març 2010

El divendres 5 de març va finalitzar el període de preinscripció per participar en la iniciativa "Dibuixa pels Contes del Món" impulsada per l'Associació COMSOC - Comunicació Social, amb el suport de les Regidories d'Educació i Cooperació de L'Hospitalet de Llobregat. Avui amb una rialla ben ampla compartim: 24 grups classe de 8 centres educatius de L'H dibuixaran els 24 contes finalistes del "Concurs de podcast - Contes del Món" que formaran part del "Llibre i disc dels Contesdelmon.org" que publicarem en el present curs escolar 2009/10.

Dimecres 17 Febrer 2010

Des de l'Associació COMSOC - Comunicació Social, amb el suport de les Regidories d'Educació i Cooperació de l'Ajuntament de L'Hospitalet de Llobregat, animem als docents i alumnes dels centres educatius de Primària i Secundària de la ciutat a participar en la iniciativa "Dibuixa pels Contes del Món".

Dijous 12 Novembre 2009

Recuperar la tradició oral dels pobles, però ara a través del MP3, és l'original proposta que l'
Associació COMSOC - Comunicació Social fa als alumnes de Primària i Secundària dels centres educatius de la província de Barcelona. Es tracta del Concurs de Podcast «Contes del Món», on els participants enregistren amb l'ordinador aquelles històries tradicionals de les cultures del món, i les envien a través de la web www.contesdelmon.org. Els 24 contes més votats formaran part d'un llibre i CD que serà editat el proper any i que formarà part del material didàctic de la comunitat educativa.

Feed RSS de notícies