2º categoria


  Aquí apareixeran els contes de la segona categoria
  Cliqueu aquí per enviar el vostre conte

Titular notícies

Dilluns 12 Desembre 2011
Hola! Nosaltres som el grup 5 de 6è d’educació primària de l’escola Cor de Maria de Maó, Menorca. Per presentar-nos al concurs cercarem i hem treballat amb una rondalla menorquina anomenada: Sa cova d’en Xoroi. La rondalla explica el perquè del nom d’una de les coves més famoses de la nostra illa. La rondalla l’ adaptàrem un poc perquè fos un poc més llarga. La nostra experiència ha estat molt bona i ens hem passat  molt bé.  Esperem que vos agradi la nostra rondalla! Xoroi, Xoroi....

Dilluns 12 Desembre 2011
Hola! Nosaltres som el grup 4 de 6è d’educació primària de l’escola Cor de Maria de Maó, Menorca. Per presentar-nos al concurs hem treballat amb una rondalla menorquina anomenada: Sa naveta des Tudons. La rondalla explica el perquè falta una pedra a la naveta dels Tudons i ens ensenya que fent les coses malament no s’ aconsegueix el que un vol. La nostra experiència ha estat molt bona i ens hem divertit molt.  Esperem que vos agradi la nostra rondalla!

Dilluns 12 Desembre 2011
Hola! Nosaltres som el grup 3 de 6è d’educació primària de l’escola Cor de Maria de Maó, Menorca. Per presentar-nos al concurs vam haver de decidir-nos per una rondalla o per crear un conte propi. Finalment ens  decantàrem per escriure un conte anomenat: Els tres pagesos. El missatge és que hem d’ aprendre a estar contents amb el que tenim i no voler més. La nostra experiència ha estat molt bona i ens ho hem passat molt bé!!!

Dilluns 12 Desembre 2011
Hola! Nosaltres som el grup 2 de 6è d’educació primària de l’escola Cor de Maria de Maó, Menorca. Per presentar-nos al concurs hem creat un conte anomenat: La nina nova. El missatge és que hem d’ajudar a qui ho necessita i hem de respectar a les persones que no coneixem. La nostra experiència ha estat molt bona i gràcies al concurs hem après a treballar en grup, encara que en certs moments hi va haver algunes discussions. Però podem afirmar  ens ho hem passat molt bé! Esperem que gaudiu amb el nostre conte!

Dilluns 12 Desembre 2011
Hola! Nosaltres som el grup 1 de 6è d’educació primària de l’escola Cor de Maria de Maó, Menorca. Per presentar-nos al concurs hem treballat amb una rondalla menorquina anomenada: La ciutat de Parella. El missatge és que devora Ciutadella hi ha una ciutat enfonsada al fons de la mar per culpa de la gelosia que sentia de Ciutadella. El conte ens explica que la gelosia no és gens bona per res. La nostra experiència ha estat molt bona i gràcies al concurs hem après a treballar en grup. També, hem après coses de Menorca que no coneixíem. I ens ho hem passat molt bé! Esperem que vos agradi!

Dilluns 12 Desembre 2011
Conte de creació pròpia que reflecteix la necessitat de preservar i lluitar per la Natura tot canviant hàbits i actituds.

Dilluns 12 Desembre 2011
És la història d'amor  que té lloc en la bonica comarca del Lluçanès, concretament a Sant Feliu Sasserra, lloc conegut on es penjaven i on es jutjaven a les bruixes en temps de la Sots-vegueria (S.XVII).
Al final la noia protagonista veu com el seu amor pot ser alliberat del poder a través d'unes proves trobades en l'últim moment abans de l'execució.
Reflecteix la realitat del moment i surten molt ben reflectits els paratges de l'entorn de Sant Feliu Sasserra.

Dilluns 12 Desembre 2011
La classe de grans de l'escola Rellinars ha elaborat aquest conte de creació pròpia. 

Dilluns 12 Desembre 2011
La classe dels grans de l'Escola Rellinars ha elaborat aquest conte de creació pròpia. Tracta de com ens en refiem més del que diuen els altres que d'esbrinar-ho nosaltres. 

Dilluns 12 Desembre 2011
La classe del grans de l'Escola Rellinars ha elaborat aquest conte de creació propia inspirant-se en el seu poble. 

Feed RSS de notícies

 

teaming facebook myspace twitter rss
 
mapa centres educatius
Nom d'usuari:
Contrasenya:
Si no ho estàs, registra’t aquí.
 

diades contes del mon