Titular notícies
Dilluns 27 Febrer 2017
Hi ha sessions de contes que t'arriben al cor, d'altres que et fan pensar, i algunes que et commouen de tal manera que t'impulsen a emprendre canvis. Tornarem, un espectacle que obre fronteres va arribar a la Biblioteca Can Casacuberta de Badalona de la mà d'en Carles Cuberes i no va deixar a ningú indiferent. Els petits i grans assistens van entrar amb facilitat en aquesta història "contada i contada" -que es ben real- i van escriure missatges en contra de les guerres i en suport a les persones refugiades.

Dilluns 30 Gener 2017
Mig centenar de persones van assistir a l'estrena de Tornarem, un espectacle que obre fronteres a la Biblioteca Canyadó i Casagemes-Joan Argenté de Badalona. En Rah-mon Roma va «contar i cantar» pel dret a viure en pau i va captivar a un públic familiar que va omplir la sala de desitjos. TeleB, la televisió de Badalona, n'ha fet una crònica i a continuació la compartim.

Dimecres 11 Gener 2017
Iniciem aquest 2017 estrenant una nova proposta titulada Tornarem, un conte que obre fronteres. Un espectacle familiar interpretat per un animador que «conta i canta» pel dret a viure en pau, creat a partir d’un preciós relat elaborat per infants del tarragonès finalista del 7è Concurs de podcast – Contes del Món, organitzat per COMSOC - Comunicació Social. Les primeres actuacions seran aquest mes de gener a Badalona.

Dilluns 19 Desembre 2016
Ja podeu sol·licitar els Tallers de contes radiofònics pels Drets Humans i l’espectacle Cooperem o competim?, dues atractives propostes que formen part de l’Oferta d’accions d’educació per al desenvolupament 2016 que la Diputació de Barcelona ha aprovat recentment i que neixen en el marc del Concurs de podcast – Contes del Món impulsat per COMSOC – Comunicació Social. La DIBA assumeix el 80% del cost total d’aquestes accions que es poden executar fins al mes de juliol del 2017 en municipis inferiors a 100.000 habitants.

Dilluns 28 Novembre 2016
En motiu del Dia internacional dels Drets dels infants en Jordi Tonietti va animar l'espectacle Cooperem o competim? a la Plaça Santa Magdalena d'Esplugues de Llobregat. Va ser una jornada familiar que es va omplir de colors, valors i participació per recordar la vigència de la Convenció sobre els Drets de l'Infant que es va signar el 20 de novembre del 1989.

Dimecres 16 Novembre 2016
El dissabte 12 de novembre Cerdanyola del Vallès va celebrar la cinquena Tardor solidària i el Dia Europeu de la Solidaritat Local, amb una mostra de més de vint entitats de solidaritat i ong's i amb diferents activitats damunt de l'escenari. Una d'elles va ser l'espectacle Diada dels Contes del Món animat per en Carles Cuberes, qui va treure el son de les orelles als petits i grans del municipi.

Dimecres 9 Novembre 2016
Sovint ens veiem empesos per la inèrcia i per l’activitat constant, no parem. Aquest curs 2016/17 però des de COMSOC – Comunicació Social hem decidit aturar la convocatòria del Concurs de podcast – Contes del Món. Han estat set cursos consecutius de molta paraula contada i n’estem molt contents, però sentim la necessitat de valorar el recorregut traçat i regenerar les nostres energies amb altres projectes i activitats. Més endavant tornarem a convocar el certamen? Qui sap.

Dimarts 25 Octubre 2016
En el marc de les 27es Jornades de Pau i Solidaritat de Castelldefels na Marta Gorchs i en Carles Cuberes van animar una Diada dels Contes del Món el diumenge 23 d'octubre. Les families que es van apropar al Teatre Plaza van gaudir amb els relats cantats i contats d'aquests dos artistes que compartien escenari per primera vegada.

Divendres 14 Octubre 2016
La Federació d’Entitats i Comissions de Festa Major de les Corts ha impulsat aquest any el Festival d'Animació Oriol Canals, i des de COMSOC - Comunicació Social hem tingut el goig de participar-hi. La Comissió de Festes de la Plaça Concòrdia ens va convidar a celebrar i recordar l'Oriol amb l'espectacle Cooperem o competim? En Rah-mon Roma i en Jordi Tonietti, amb la col·laboració d'en Damià Caro, van animar la tarda del barri el divendres 7 d'octubre.

Dilluns 26 Setembre 2016
Infants i joves del Centre Civic Sant Josep van gaudir de valent amb l'espectacle Cooperem o competim? animat per Rah-mon Roma amb la col·laboració de Damià Caro. L'activitat realitzada el dimecres 21 de setembre s'emmarcava dins de la Quinzena Solidària de Sant Vicenç dels Horts. La llegenda tibetana de l'ocell de la felicitat es va convertir en conte, cançó i joc que va agradar a petits i grans.

Feed RSS de notícies