Titular notícies
Diumenge 14 Febrer 2016
L'alumnat dels dos grups de 5è de Primària de l'Escola Els Arenys de Castellbisbal van viure amb intensitat l'espectacle Cooperem o competim? gràcies a l'animació de Marta Gorchs. El divendres 12 de febrer les joves, de la mà d'en Wanjana i dels veïns del poble del Tibet protagonistes de la història, van superar juntes tot tipus d'adversitats i van recuperar l'ocell de la felicitat.

Divendres 5 Febrer 2016
El 29 de gener en Carles Cuberes va animar una Diada dels Contes del Món pels quatre grups de 1er d'ESO de l'Institut Montpedrós de Santa Coloma de Cervelló. L'activitat estava emmarcada dins del Dia Escolar de la No-violència i la Pau (DENIP). El gimnàs del centre educatiu va acollir el centenar de joves i l'espectacle de contes i cançons d'arreu del món, històries creades pels petits i grans que participen al Concurs de podcast - Contes del Món i que posteriorment portem damunt de l'escenari.

Dilluns 4 Gener 2016
Era un dissabte al migdia quan l'animador Rah-mon Roma va començar a tocar la seva guitarra, de mica en mica la Plaça de la Vila de Sant Vicenç dels Horts es va anar omplint. Quan ja éren una pinya l'espectacle Cooperem o competim? va arrancar en el marc de la campanya municipal “Cap nen sense joguina”.

Dilluns 28 Desembre 2015
El divendres 18 de desembre l'Ajuntament de Santa Fe del Penedès va voler reconèixer la tasca creativa dels petits i grans que a través de l'AMPA Les Moreres van participar amb èxit al 6è Concurs de podcast – Contes del Món. Ho va fer de dues maneres. Per una banda, celebrant l'espectacle Cooperem o competim? al Centre Cívic del municipi i de l'altra, regalant un exemplar de la darrera edició del llibre i disc del certamen a totes les famílies del terme, en el què apareixen tres relats creats per infants i adults del poble.

Dijous 10 Desembre 2015
La setena edició del concurs de contes radiofònics compta amb més de mig centenar d'inscripcions, realitzades per escoles, instituts, ampa's, centres oberts, centres de normalització lingüística i persones que participaran de forma individual o en parella. Crearan podcasts amb contes populars, tradicionals i de creació pròpia d'arreu del món des de Barcelona, Castelló de la Plana, Lleida, Tarragona, Girona, i per primera vegada des d'Andorra la Vella. Des de COMSOC - Comunicació Social estem convençuts que els contes no tenen edat i gràcies a vosaltres ho estem demostrant. Gràcies!

Dimarts 24 Novembre 2015
Tots els infants i joves de l'Escola Roser Capdevila de Polinyà van gaudir el divendres 13 de novembre de l'espectacle Cooperem o competim? Ho van fer en tres sessions diferents al Centre Cívic del terme. En Carles Cuberes va animar l'història basada en el conte tibetà de l'Ocell de la felicitat adaptant la narració segons els grups assistents.

Dilluns 23 Novembre 2015
Encara teniu l'oportunitat de contar la vostra història al 7è Concurs de podcast - Contes del Món i optar a formar part d'un llibre-disc, perquè des de COMSOC - Comunicació Social hem ampliat el termini d'inscripció fins el 4 de desembre del 2015. Fins ara ja s'han sumat a la iniciativa 32 comunitats educatives i 6 persones a títol individual de diferents territoris de parla catalana que es posaran a treballar per enviar abans del 18 de març del 2016 el conte popular, tradicional o de creació pròpia que desitgin i que els aproparà a una realitat social.

Dilluns 16 Novembre 2015
El dissabte 7 de novembre la Plaça de la Quintana estava de gom a gom, s'hi feia el Mercat Solidari de Montmeló. A les 12h l'animador Jordi Tonietti i en Damià Caro, membre de Comsoc – Comunicació Social, ho tenien tot a punt per donar inici a l'espectacle basat en la història tibetana de l'ocell de la felicitat. Els menuts i menudes eren els primers en seure just davant de l'escenari i les mares, pares i àvies acompanyaven una mica més enrere.

Dilluns 2 Novembre 2015
Hem realitzat un full informatiu sobre la setena edició del Concurs de podcast – Contes del Món que us anirà molt bé per compartir la iniciativa amb els companys i les companyes de la comunitat educativa, la família i el col·lectiu. Una alumna, una mestre, un mestre, i una periodista ens parlen del certamen des de la seva experiència directa i us animen a participar. Que no us adormin amb contes de fades, creeu podcasts amb històries socials. Les inscripcions estaran obertes fins el divendres 20 de novembre del 2016.

Divendres 2 Octubre 2015
L'actriu i conta-contes Marta Gorchs s'ha incorporat al grup d'artistes que animen els espectacles que oferim des de Comsoc – Comunicació Social. La seva estrena s'ha produit el dissabte 19 de setembre a la tarda a la Plaça Prat de la Riba de Mollet del Vallès. En una plaça molt concorreguda ha fet participar a petits i grans en les aventures del petit vailet protagonista de l'espectacle Cooperem o competim?. 

Feed RSS de notícies